Mam golfika AMM !! Jak jade to tak muli że szok !! Sprawdzane było wszystko na kompie i OK !! Dużo pali i śmierzdzi benzyną jak ruszam!!
Nierówno pracuje !! Czy mogła by to być do dupy sonda ????
Może juz leją wtryskiwacze? Nie przylewa go czasami paliwem? Szczególnieprzy zimnym rozruchu?
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
a ja powiem ze moze to byc sonda !!
Tak mi powiedziano w serwisie VW gdy wyzalilem im sie ze mam zamulony samochod. Powiedzieli ze to wlasnie albo przez lambde albo przytkany katalizator. Sonde mam nowa a za tydzien wywale kata i napisze czy pomoglo czy nie
a ja dalej twierdzę że to nie sonda przytkany katalizator? może być co za tym idzie spadek mocy zgadza się ale czujesz paliwo a to chyba nie wina przytkanego kata może jest tak jak wcześniej napisał Pablo Corrado czyli usterka wtrysku paliwa
ile Ci pali ?? u mnie jak padla sonda to palil do 20l na 100km i czasami rano jak szedlem go odpalic to zalewalo mi swiece paliwem ktore potem musilaem wykrecac i wypalac w domu na kuchence. Ewentualnie mozesz miec uszkodzony potencjometr przepustnicy