Mk III: odpala i gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co do zaróweczki
zarówke bez problemu mozna dostac w sklepie elektronicznym, jak sie komus nie chce przerabiac sam osobiscie u siebie wymienialem
pozdrawiam
pozdrawiam
Czasami bywam we Wlocławku, może podjade do Ciebie to zerkniesz co jest graneTUTENHAMON pisze:Zacznij od podstawy czy po przekręceniu kulczyka w pozycji zapłonu słyszysz jak pompa paliwa ci podaje. Takie bzyknięcie koło 1 sekundy. Jeśli tak to otkręć pokrywke w bagażniku zdejmij przewody są dwa z pomki podłącz jakieś weżyki włóż je do słoika i niech ktoś ci kręci rozrusznikiem a ty obserwuj jak podaje paliwo musi ostro sikać jeśli daje słabo to znalazłeś przyczyne.
_the orange beast_
nie sądze że to immobilazer. miałem to samo co ty i to dwa razu!!! u mnie okazało sie że kostka w stacyjce padła. ja u siebie juz dwie wymieniłem na nowe. sprawdz tylko czy odcina ci zapłon jak tylko przekręcisz kluczyk na pozycje tuz przed zapalaniem! albo lepiej sprubój go odpalić, jak sie uda to poruszaj kluczykiem, jak zgaśnie to znaczy ze wspomniana kostka w stacyjce. jak okaze sie ze tak to lepiej nie kupój tej tańszej bo po pół roku znowu ci siądzie:) jak tak zrobiłem i po 6 miechach było to samo do czasu jak kupiłem niemiecką i do tej pory gites !!!!! jeszcze jedno lepiej niech ci tą kość wymieni fachowiec najlepiej elektry bo troszke trzeba sie znac!!!!!!