Centralny na pilot
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny na pilot
Witam! Zamierzam kupic sterownik do centralnego zamka i alarm, mam na oku cos takiego http://moto.allegro.pl/it...niki_inne_.html Mój golf 3 posiada fabryczny centralny ale niestety na kluczyk, jest takze domykanie szyb i alarm uniemożliwiajacy uruchomienie silnika, natomiast chciałbym zamontowac alarm ktory bedzie czuwał nad tym co sie dzieje w srodku samochodu czyli jakies czujniki ruchu bym potrzebował bo ostatnio ukradli mi radio:( Chciałem zapytac czy ten zestaw jest dobry? I czy ktos juz moze kupował taki zestaw?? i czy trudne jest podłączenie takiego zestawu?? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam
ja zinstalowalem czujnki ruchu i alarm czujnki sa dobre polecm ale frajer montujacy mi alarm powiedzial ze mam orgnalny centralny bo chcalem zakladac myslalem ze nie mam go powedzal m ze wymienil mi pompke zalaclem 600zl ale centralny mi sie nie zamyka raz sie zamknie raz nie ciekawe co pajac spiepszyl w pon go zbeszczeszcze za moje nerwy a ma m jeszcze zlozyc antene elektryczna z allegro cobaczymy co zdziala.
- Paweł Marek
- V.I.P.
link jest wadliwy, wkleiłeś tekstowo skrócony z kropkami. Te tańsze alarmy z allegro są podobne i każdy chwali co ma. Ja mam Magikara i też chwalę. Fabryczny alarm nie koliduje z dokładanym, możesz zakładać. Większość alarmów ma czujniki ruchy ultradźwiękowe i wstrząsowy jedno lub dwustrefowy. Ja bym polecał zamiast ultradźwięków mikrofalowy czujnik ruchu, bo go nie widać, ciut droższy. O montażu na tym forum znajdziesz wszsystkoPiter20 pisze: Zamierzam kupic sterownik do centralnego zamka i alarm, mam na oku cos takiego http://moto.allegro.pl/it...niki_inne_.htm
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.