[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
potwierdzić nie mogę, hokeja od vento nie przymierzałem bo go jeszcze nie mam, ale hokej od golfa na pewno nie pasuje, tzn jest za krótki po bokach, podobnie jak w zderzaku od vento...więc podejrzewam że od vento hokej do golfa usa będzie pasował jak ulał
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
z hokejem do vento to ciężka sprawa sam szukam już dosyć długo
teraz zbieram chętnych na taki właśnie hokej bo jest firma która to wykona na zamówienie z ABS-u jak byś był chętny to tu jest więcej info KLIK
teraz zbieram chętnych na taki właśnie hokej bo jest firma która to wykona na zamówienie z ABS-u jak byś był chętny to tu jest więcej info KLIK
- covacsxxx
- Forum Master
- Kontakt:
micab, podejrzewam ze tak bedzie..ale jak sam sprawdzisz to bedziesz wiedzial na 100%
idgray, a moglbys podac wysokosc tego hokeja vr6 do vento..bo ja mam zderzak od vento i mysle nad dokladka tylkoe niewiem czy ta nizsza brac czy vr6 (ale to deficytowy towar)
idgray, a moglbys podac wysokosc tego hokeja vr6 do vento..bo ja mam zderzak od vento i mysle nad dokladka tylkoe niewiem czy ta nizsza brac czy vr6 (ale to deficytowy towar)
[img]http://img387.imageshack.us/img387/3857/covacsxxxmp9.png[/img]
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: