super, trzeba się tylko upewnić że sprężarka pasuje. Nie wiem jak się ma w benzyniaku kluma do silnika, ale u mnie jest tak, że coś jest połączone ze sterownikiem silnika, albo z czujnikiem połoenia pedału gazu i przy mocnym wciśnięciu gazu klima się wyłącza na chwilkę Nie czuć więc straty mocy w tym momencie. Ale w czasie delikatniejszej jazdy, łagodnego rozpędzania, mimo 90 koników czuć klimę pod nogą i to bardzo. Ale tak, czy inaczej warto Będziesz musial dokupić łapy do sprężarki i inny pasek wielorowkowy. I oczywiście nabićconradozz pisze:na wypasie climatronic, full elektryka, 2 x PP, coś w rodzaju pół-kebełków- podobno
Jeśli kompletne Vectry z tych roczników z takim samym wypasem są za 4500-5500 to tym bardziej Golf bez silnika za 3 tys.conradozz pisze:ze na takim wypasie oddałby za 3 tys z
No jak nie? Wystawiasz w okazyjnych senach na Allegro i już. Szybko zejdą. Wszystko pojedynczo, każdą z osobna (dodając w opisie, że masz inne częśći i zdjęcie całego auta )conradozz pisze:zostają części, które juz do mojego kupiłem i na które nie miałbym prawdopodobnie nabywcy- na same częsci niemówiąc już o reszcie mojego golfa
Dawaj max 3500 przecież to buda bez silnika i bez opłat, do tego w wersji lustrzanej Proponuj gościowi 3 tys. On i tak nie dał więcej niż 200 funtów za kpl auto.conradozz pisze:no ale zobacze w jakich to pieniądzach będzie ta buda..
Pozdrawiam.