[mk3] GTI EDITION by Burza Jr
Moderator: G0 Karcio
Ja przód kupowałem jeszcze jak cie nie znałem i dlatego dałem 10 zł wiecej a tył wezme u ciebie w najbliższym czasie tylko tarcze jeszcze kupieDarcyn pisze:Burza Jr, co nie brałes u mnie. przody 80 tyl 77zl
Póki co zamówiłem takie nakładki na pedała http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165544137 no i wkońcu kupiłe śruby zabezpieczające do kółek poza tym takie tam drobne pierdółki, pomały odbudowa Car audio sie zaczyna bedzie grało jeszcze lepiej niż pzredtem
Zapraszamdj pisze:słuszne!Sam sie do nich przymierzam.Na wiosne wpadam do Jaworzna oblukać jak golfik wyglada na żywo.Tak trzymać.Pozdrawiam!
[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 19:47 ]
Można można na essen wyniosły mnie niecałe 690 złyanaz pisze:jesli mozna spytac to ile cie wyniosly te lampki z przodu ?
furka bajer
[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 19:49 ]
Mialem stop w lotce z tyłu ale juz nie mam załorzyłem orginalny daszek od GTI bo temten mi sie spalił i nie mogłem dostac takiego samego i powiem ci że na orginale lepiej wyglada jak dla mniekapalek pisze:ja tez mam pytanie do Burza Jr.: jak zamontowałeś 3 stop w lotce nad tylna szybą? chodzi mi o to jak przeprowadziłeś kabel? wierciłeś coś?
Pozdrawiam nowe mody juz w toku
[ Dodano: Sro Lut 21, 2007 19:50 ]
No pociskaliśmy greg nie ma co z Impemgreq69 pisze:ostnio mialem smigac lordVWozem i powiem wam ze zapi**dziela jka formułka trzyma sie drogi swietnie do tego ta zawiecha ahhh + nowe hamulce dobrze dzialają