[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to sa akurat 15"Młoda pisze:te 14 troche dziwnie wyglądaja
FOX dzialaj dalej czekamy na efekty prac... oby jak najszybciej
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
bo mi się jakiś baran pijany na nich uwiesił <grrr>czemu te drzwi tak odstaja na dole od strony kierowcy?
ale da się zrobić na szczęscie hehe
hehe najwyższa porabarteKKK03 pisze:Nareszcie go umyłeś
na glebe bardziej pójdzie, jak ciepełko do Polski przyjdziePoncek17 pisze:tylko ze jak dla mnie bardziej go na glebe trzeba rzucic
a narazie muszę jakoś wjeżdzać do garazu hehe
dopiero w maju :/ niestety....Młoda pisze:kiedy na spot panie Damianie ?
też już się przekonałem że lepiej tak będzie wyglądało, ale zobaczymy jak ten grill do mnie dotrze i przymierze goWooqasheck pisze:Dobrze ze grill na 2 lampy wstawiasz
Młoda, dokładnie tak jak grzaneczka mówi, tzn pisze to są 15" i tylko wyglądają jak 14
hehe
a autko zostanie w poniedziałek odprowadzone do mojego kumpla blacharza i zaczniemy robić w końcu lambo, pomalujemy zderzak, i brewkę oraz założymy grill ;]
i później najprawdopodobniej biorę się za deskę rozdzielczą, boczki, fotele, kanape i inne duperele hehe
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: