problem z odpaleniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z odpaleniem
Witam,mam taki problem ze autko nie odpalilo mi po mroznej nocy,zabralem wiec akumulator do domu i naladowalem,teraz jest juz na plusie a autko dalej nie chce odpalic.rozrusznik kreci i........nic wiecej,dodam ze autko palilo bardzo dobrze oprocz 2 sytuacji z rana kiedy to po odpaleniu gaslo ale za 2 razem bylo juz ok,co moze byc przyczyna bo jestem uziemiony.
W tym malym filterku ktory znajduje sie na przewodzie paliwo jest wiec chyba dochodzi
[ Dodano: 25 Lut 2007 11:09 ]
poprawka w tym filterku nie ma paliwa wiec na pewno nie ciagnie paliwa,teraz zostaje chyba tylko filtr paliwa albo pompa? nie wiem jak polaczyc te przewody od filtra bo odlaczylbym go i wszystko byloby jasne
[ Dodano: 25 Lut 2007 11:09 ]
poprawka w tym filterku nie ma paliwa wiec na pewno nie ciagnie paliwa,teraz zostaje chyba tylko filtr paliwa albo pompa? nie wiem jak polaczyc te przewody od filtra bo odlaczylbym go i wszystko byloby jasne
Sprawdzilem korek,nieszczelnosci tez nigdzie nie widze a w tym filterku raz ropa jest a raz nie.
[ Dodano: 25 Lut 2007 15:53 ]
sprawdzalem to troszeczke czasu i wyglada to tak,ropa jest w tym malym filterku i jak zaczynam krecic to jakby ja ciaglelo i znika ale nie ciagnie nowej dostawy,silnik na tym nie odpala i jak przestaje krecic to po pewnym czasie znowu scieka paliwo do tego filterka,silnik nawet nie sprobowal sie uruchomic,pomocy
[ Dodano: 25 Lut 2007 15:53 ]
sprawdzalem to troszeczke czasu i wyglada to tak,ropa jest w tym malym filterku i jak zaczynam krecic to jakby ja ciaglelo i znika ale nie ciagnie nowej dostawy,silnik na tym nie odpala i jak przestaje krecic to po pewnym czasie znowu scieka paliwo do tego filterka,silnik nawet nie sprobowal sie uruchomic,pomocy