sprawdzenie głośników:)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
LOL, sciagnolem na bearshare taki pliczek i odpalilem na sprzecie w domu. napoczatku straszny pisk a potek wszystko w pokoju zaczelo buczeć, hehe ale naleprze juz pod koniec, zaczelo cos trzeszczec we wzmacniaczu Technics'a od moich kolumn, ale nie wiem czy od dźwięku czy od mocy :] Fajne cuś, polecam :]
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- messeru
- Ma gadane
- Kontakt:
ja tez chce!!! [email protected]
gdzies na forum Car Audio jest temat i linki z testerami do samochodow, sciagnalem chyba z 5 "utworow" i hmmmm...zapuscilem u siebie, podkrecilem basik, usiadlem wygodnie na tylnim siedzeniu i masakra...5 minut wytrzymalem, wysiadlem i sie zhaftowalem
nie wiem czemu ale podobalo mi sie w srodku
gdzies na forum Car Audio jest temat i linki z testerami do samochodow, sciagnalem chyba z 5 "utworow" i hmmmm...zapuscilem u siebie, podkrecilem basik, usiadlem wygodnie na tylnim siedzeniu i masakra...5 minut wytrzymalem, wysiadlem i sie zhaftowalem
nie wiem czemu ale podobalo mi sie w srodku
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukas0303
- Nowicjusz
- Kontakt:
hej sorki źle wcześniej podałem to nie jest mp3 tylko wav i dlatego zajmuje 12 mega.
Może opisze jak to w ogóle działa - z moich obserwacji -- dźwięk zaczyna się od niskich tonów -- takiego buczenia i po chwili przechodzi w taki pisk że nie można wytrzymać - w domu na głośnikach nawet na 30 % mocy nie dałem rady słuchać , bo uszy bolą i wszystko się na początku trzęsie tyle ż eja mam tylko 21 RMS a co jak podłączy się 70 - 100?? tyle ż enie wiem jak go udostpnić bo wcześniej nic takiego nie robiłem , a poza tym udało mi się ściągnąć sporo książek serwisowych -- większość po polsku
Pozdrawiam
Ps pomyślę poczytam jak udostępnić ten plik i dam znać
plik się nazywa 20Hz-20kHz sweap.wav
Może opisze jak to w ogóle działa - z moich obserwacji -- dźwięk zaczyna się od niskich tonów -- takiego buczenia i po chwili przechodzi w taki pisk że nie można wytrzymać - w domu na głośnikach nawet na 30 % mocy nie dałem rady słuchać , bo uszy bolą i wszystko się na początku trzęsie tyle ż eja mam tylko 21 RMS a co jak podłączy się 70 - 100?? tyle ż enie wiem jak go udostpnić bo wcześniej nic takiego nie robiłem , a poza tym udało mi się ściągnąć sporo książek serwisowych -- większość po polsku
Pozdrawiam
Ps pomyślę poczytam jak udostępnić ten plik i dam znać
plik się nazywa 20Hz-20kHz sweap.wav
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukas0303
- Nowicjusz
- Kontakt:
bialko1991 pisze:a te piszczenie nie uszkodzi i sobranu? bo juz raz był przypalony
nie mam pojęcia.
Tu jest link -- nie wiem czy działa http://d.turboupload.com/d/1569832/20Hz ... p.wav.html
[ Dodano: 27 Lut 2007 16:13 ]
hehe link działa śmiało ściągac i sprawdzać czy to coś się nadaje POZDRAWIAM:)
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nom, dziala,
nie jest az takie tragiczne
dalo sie wysiedzisc
ale od pisku uszy bolą
teraz mam przynajmniej pewnosc ze mi wyjscia nierówno graja, bo kiedys jedno bylo zmieniane (w domu)
[ Dodano: 27 Lut 2007 16:39 ]
PS, dobre jest chemical brotchers- track 2 bass test, normalna muza, a też fajnie daje
nie jest az takie tragiczne
dalo sie wysiedzisc
ale od pisku uszy bolą
teraz mam przynajmniej pewnosc ze mi wyjscia nierówno graja, bo kiedys jedno bylo zmieniane (w domu)
[ Dodano: 27 Lut 2007 16:39 ]
PS, dobre jest chemical brotchers- track 2 bass test, normalna muza, a też fajnie daje
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: