Dolewka oleju.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dolewka oleju.
Od statniej wymiany oleju przejechałem 10.000 km. Od tego czasu dolałem już ok 1 litra oleju! Czy to normalne?
Nie ma problemu:) Wiesz, martwi mnie jeszcze jedna sprwa w moim autku. Już pisałem o tym na forum, ale jest kilka opcji. Przy pszyspieszaniu w okolicach 3000 obrotów autko mi czasami szarpnie (tak na pół sekundy) albo na wysokich obrotach (rowniez podczas przyspieszania) nierównomiernie jedzie (faluje). Czasami po postoju, jak go odpale w ogóle nie ma mocy. Wystarczy zgasic silnik, znow odpalic i znowu ma kopa. Czy to jest to nieszczesne N75 do wymiany? Czy musze podpiąć go pod VAG-a, zeby dowiedziec sie wszystkiego? Możliweże zasyfiony nastawnik pompy wtryskowej, albo wtrysk sterujacy do wymiany? Sam nie wiem
Re: Dolewka oleju.
jakby nic nie zuzyl to byloby dziwne jak zuzywa tyle to ideal tylko sie cieszyc!Luc81 pisze:Od statniej wymiany oleju przejechałem 10.000 km. Od tego czasu dolałem już ok 1 litra oleju! Czy to normalne?