sprawdzenie głośników:)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
LOL, sciagnolem na bearshare taki pliczek i odpalilem na sprzecie w domu. napoczatku straszny pisk a potek wszystko w pokoju zaczelo buczeć, hehe ale naleprze juz pod koniec, zaczelo cos trzeszczec we wzmacniaczu Technics'a od moich kolumn, ale nie wiem czy od dźwięku czy od mocy :] Fajne cuś, polecam :]
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- messeru
- Ma gadane
- Kontakt:
ja tez chce!!! [email protected]
gdzies na forum Car Audio jest temat i linki z testerami do samochodow, sciagnalem chyba z 5 "utworow" i hmmmm...zapuscilem u siebie, podkrecilem basik, usiadlem wygodnie na tylnim siedzeniu i masakra...5 minut wytrzymalem, wysiadlem i sie zhaftowalem
nie wiem czemu ale podobalo mi sie w srodku![satan :satan:](./images/smilies/satan.gif)
gdzies na forum Car Audio jest temat i linki z testerami do samochodow, sciagnalem chyba z 5 "utworow" i hmmmm...zapuscilem u siebie, podkrecilem basik, usiadlem wygodnie na tylnim siedzeniu i masakra...5 minut wytrzymalem, wysiadlem i sie zhaftowalem
![crazy :crazy:](./images/smilies/crazy.gif)
nie wiem czemu ale podobalo mi sie w srodku
![satan :satan:](./images/smilies/satan.gif)
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukas0303
- Nowicjusz
- Kontakt:
hej sorki źle wcześniej podałem to nie jest mp3 tylko wav i dlatego zajmuje 12 mega.
Może opisze jak to w ogóle działa - z moich obserwacji -- dźwięk zaczyna się od niskich tonów -- takiego buczenia i po chwili przechodzi w taki pisk że nie można wytrzymać - w domu na głośnikach nawet na 30 % mocy nie dałem rady słuchać , bo uszy bolą i wszystko się na początku trzęsie tyle ż eja mam tylko 21 RMS a co jak podłączy się 70 - 100?? tyle ż enie wiem jak go udostpnić bo wcześniej nic takiego nie robiłem , a poza tym udało mi się ściągnąć sporo książek serwisowych -- większość po polsku
Pozdrawiam
Ps pomyślę poczytam jak udostępnić ten plik i dam znać
plik się nazywa 20Hz-20kHz sweap.wav
Może opisze jak to w ogóle działa - z moich obserwacji -- dźwięk zaczyna się od niskich tonów -- takiego buczenia i po chwili przechodzi w taki pisk że nie można wytrzymać - w domu na głośnikach nawet na 30 % mocy nie dałem rady słuchać , bo uszy bolą i wszystko się na początku trzęsie tyle ż eja mam tylko 21 RMS a co jak podłączy się 70 - 100?? tyle ż enie wiem jak go udostpnić bo wcześniej nic takiego nie robiłem , a poza tym udało mi się ściągnąć sporo książek serwisowych -- większość po polsku
Pozdrawiam
Ps pomyślę poczytam jak udostępnić ten plik i dam znać
plik się nazywa 20Hz-20kHz sweap.wav
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lukas0303
- Nowicjusz
- Kontakt:
bialko1991 pisze:a te piszczenie nie uszkodzi i sobranu? bo juz raz był przypalony
nie mam pojęcia.
Tu jest link -- nie wiem czy działa http://d.turboupload.com/d/1569832/20Hz ... p.wav.html
[ Dodano: 27 Lut 2007 16:13 ]
hehe link działa śmiało ściągac i sprawdzać czy to coś się nadaje POZDRAWIAM:)
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nom, dziala,
nie jest az takie tragiczne
dalo sie wysiedzisc
ale od pisku uszy bolą![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
teraz mam przynajmniej pewnosc ze mi wyjscia nierówno graja, bo kiedys jedno bylo zmieniane
(w domu)
[ Dodano: 27 Lut 2007 16:39 ]
PS, dobre jest chemical brotchers- track 2 bass test, normalna muza, a też fajnie daje![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nie jest az takie tragiczne
dalo sie wysiedzisc
ale od pisku uszy bolą
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
teraz mam przynajmniej pewnosc ze mi wyjscia nierówno graja, bo kiedys jedno bylo zmieniane
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
[ Dodano: 27 Lut 2007 16:39 ]
PS, dobre jest chemical brotchers- track 2 bass test, normalna muza, a też fajnie daje
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: