Blacha Ryflowana ...Jak?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Blacha Ryflowana ...Jak?
Witam Wszystkich !
Mam taki problem , załatwiłem sobie blachę ryflowana i chciałem sobie dociąc na dywaniki ale niewiem jak , Czy moze ma ktos wymiry takich dywanikow do Golfa II, albo zdjecia juz wycietych ???
Z gory dziexx za opd.
Mam taki problem , załatwiłem sobie blachę ryflowana i chciałem sobie dociąc na dywaniki ale niewiem jak , Czy moze ma ktos wymiry takich dywanikow do Golfa II, albo zdjecia juz wycietych ???
Z gory dziexx za opd.
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
Hejka robilem juz sobie takie dywaniki tyle ze do innego autka najlepiej wez kawalek grubego kartonu z jakiegos pudelka dotnij nozyiem do tapet taki ksztalt jaki bedziesz chcial i pozniej musisz to przerysowac na blache zalezy jaka gruba jest ta blacha na dywaniki najlepsza jest ta najciensza z wyzynarka nie masz sie co bawic bo zajebiscie bedzie szarpalo a blacha bedzie robila jako membrana i bedzie halas:) wez szlifierke zaloz cienka tarcze moze uda Ci sie dostac do aluminium a jak nie to zwykla do metalu i jazda. Tniesz po liniach jak bedzie tarcza do metalu to bedzie sie troche zabijala ale mysle ze to nie problem pozniej oszlifujesz krawedzie pilnikiem i po sprawie Zrobilem tak dywaniki do 2 autek i do tej pory jezdza:)
Nie nie nogi mi sie nie slizgaja chciałęm zeby yło bardziej sportowo czyli te dywaniki,nakładki na pedały i jeszcze pare wstawek z alu.malolat pisze:a po ci takie dywaniki?? nogi ci sie teraz nie slizgaja?? :>
Czyli twierdzisz ze nie opłaca sie zakładać takich dywaniko??snou pisze:Mialem to cudo w swoim aucie po 1 dniu wywalilem tzn oddalem koledze po pierwsze blaszka niszczy wykladzinke choc dobrze oszlifowana to i tak sie przemieszcza pozatym zaden komfort
Jak mialo by byc sportowo to wykladzina aut podloga orginalna aut blach in ale inaczej to nie ma sensu
co to znaczy sportowo?? jak w samochodach rajdowych?? to wywalaj tapicerke, uslyszysz lepiej silnik, wieksze wrazenie predkosci, a i rzeczywiste osiagi wzrosna :> a wstawki alu typu galka, nakladki i dywaniki to chyba tjuning jak pitbull czy cos tam na szybie. :> ale o gustach sie nie dyskutuje :>
btw: nakladki moga byc sportowe, wieksze o specjalnym ksztalcie, pozwalajace na lepsza kontrole hamulca i gazu jednoczesnie, ale w naszych przednio napedowych autach :/
btw: nakladki moga byc sportowe, wieksze o specjalnym ksztalcie, pozwalajace na lepsza kontrole hamulca i gazu jednoczesnie, ale w naszych przednio napedowych autach :/
Moim zdaniem nie ma sensu nie spelniaja swojego zadania no chyba ze masz zamiar odkurzac blache albo wywalac piasek wyjmujac blache
Mi to nie pasowalo to jest moja opinia i z mojego punktu nie polecam jakos mnie nie porwalo takie tuningowanie
Kupilem na allegro wellurowe za 50 zl i jestem zadowolony
Jesli jestes tym czyms zainteresowany moge spytac kolegi co z tym zrobil
Mi to nie pasowalo to jest moja opinia i z mojego punktu nie polecam jakos mnie nie porwalo takie tuningowanie
Kupilem na allegro wellurowe za 50 zl i jestem zadowolony
Jesli jestes tym czyms zainteresowany moge spytac kolegi co z tym zrobil
2x2=4 Zawsze.
- Ryś Stepowy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Ryś Stepowy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: