Daniel,tym filmikiem mnie rozwaliłeś A tak nawiasem mam pytanie,byłeś na tych rybach?daniel1d pisze:albo na takie akcje " onclick="window.open(this.href);return false;zlos pisze: łów ładne sztuki i uważaj na kąpiące się nago laski
*filmik 18+
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Nie byłem Raz w życiu byłem na rybach.Rybak pisze:A tak nawiasem mam pytanie,byłeś na tych rybach?
www.proturbo.com.pl
Rybak, a Ty byłeś kiedyś na trzeźwy rybach?daniel1d pisze: Nie byłem Raz w życiu byłem na rybach.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Zawsze,bo po pijaku nie brały...zlos pisze:Rybak, a Ty byłeś kiedyś na trzeźwy rybach?
- stefan1989
- Użytkownik
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r-2-0 ... 15019.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To nie jest ten od Comp Sportów co już nie pierwszy raz jest sprzedawany?
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Raczej nie, bo ma podaną seryjną moc.antoś pisze:To nie jest ten od Comp Sportów co już nie pierwszy raz jest sprzedawany?
www.proturbo.com.pl
Znów ten pojawił się na allegro http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-r ... 69130.html" onclick="window.open(this.href);return false;
www.proturbo.com.pl
U nas na rybach można trypla złapać, ostatnio znajomy mówił, że mnóstwo rumuńskich blondynek wysypałogluszcz pisze:U nas na rybach, biorą tyko radia i rowery
Coś z nim nie tak? Zaznaczony, że bezwypadek jest.daniel1d pisze:Znów ten pojawił się na allegro http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-r" onclick="window.open(this.href);return false; ... 69130.html
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
zlos, pewnie taki bezwypadek, że specjalnie zdjęcie deski zrobione bez kawałka z miejscem na poduszkę
To jest ten co nie ma nakładek na pedały z .:R i ma niewłaściwe lusterka.
To jest ten co nie ma nakładek na pedały z .:R i ma niewłaściwe lusterka.
Jakieś dwa lata temu chciałem go kupić, ale umawiałem się z sprzedającym że przyjadę i obejrzę auto,a on dzień przed umówionym terminem nie odbierał tel i tak kilka razy.Przez tel mówił że go całego malował bo był porysowany.zlos pisze:Coś z nim nie tak? Zaznaczony, że bezwypadek jest.
www.proturbo.com.pl
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
listwy z drzwi ma tez usuniete..ciekawe jaki przebieg mial dwa lata temu..dzisiaj nie wiele widac a na zdjeciu sprzed dwoch lat jest niestety licznik zasloniety.daniel1d pisze: zlos napisał(a):Coś z nim nie tak? Zaznaczony, że bezwypadek jest.
Jakieś dwa lata temu chciałem go kupić, ale umawiałem się z sprzedającym że przyjadę i obejrzę auto,a on dzień przed umówionym terminem nie odbierał tel i tak kilka razy.Przez tel mówił że go całego malował bo był porysowany.
zdjecia ze starej aukcji zamieszczam ponizej
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583