[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Dawca_Nerek
- Forum Master
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
goło i łysoKonradzikIV pisze:na szybko zaraz po przełożeniu....
gdzie to bo namierzyć nie mogętruckman pisze:Zobacz u trzeciego, fajnie wygląda.
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
tak sobie, ważne że w nocy chociaż coś widać bo ciągle to xenongoło i łyso
Dawca_Nerek, słabo patrzysz w takim razie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=135" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko, że on spawał bez obwódki co według mnie było dobrą decyzją.
KonradzikIV pisze:na szybko zaraz po przełożeniu....
No jakoś tak dziwnie teraz jak jest jasnoDawca_Nerek pisze:goło i łyso
A psze Ciem bardzoDawca_Nerek pisze:gdzie to bo namierzyć nie mogę
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
przyzwyczailiście się do czarnuchów z przodu i tyle :]
dla mnie jest ok, to najwazniejsze :]
dla mnie jest ok, to najwazniejsze :]
Teraz po prostu dziwnie wygląda czarny grillprzyzwyczailiście się do czarnuchów z przodu i tyle :]
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Hmmm KonradzikIV, nie likwiduj obwódki, źle klapa wygląda bez klamki a tylko ze znaczkiem
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
powiem szczerze że ori xenon w sreberku bardziej mi się podoba niż na czarno zrobiony - czarny nie ma takiego efektu w sobieDawca_Nerek pisze:goło i łyso
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
z cyklu: zamienił stryjek siekierkę na kijek!KonradzikIV pisze:przyzwyczailiście się do czarnuchów z przodu i tyle :]
tak ma byćKonradzikIV pisze:dla mnie jest ok, to najwazniejsze :]
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
wersja soft jak dla mnie
tamten setup był bardziej wyrazisty i mocniejszy i nie mówimy o przyzwyczajeniach do czarnego ryja
tamten setup był bardziej wyrazisty i mocniejszy i nie mówimy o przyzwyczajeniach do czarnego ryja
jak dla mnie o wiele lepiej, wygląda świeżo
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty Ty Ty... a krzyża czasem nie bronisz ?Kulon pisze:powiem szczerze że ori xenon w sreberku bardziej mi się podoba niż na czarno zrobiony - czarny nie ma takiego efektu w sobie
o to to, on dobrze gada - a teraz tak jest bezpłciowo, i jeszcze ten czarny grillpelton pisze:tamten setup był bardziej wyrazisty i mocniejszy i nie mówimy o przyzwyczajeniach do czarnego ryja
wlascicielowi sie podoba, a mi nie i musze go skrytykowac zeby uswiadomil sobie swoj blad
Ty - a tam też byłeś taki mądry ?Scientist pisze:Ty Ty Ty... a krzyża czasem nie bronisz ?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
tu trzeba będzie pomysleć bo otwieracz mk5 jest w chromieScientist pisze:i jeszcze ten czarny grill
świeże oczka będą bardziej pasowały do wypolerowanego parapetu