Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
odpowietrzac ??:) przy dmontazu szczek ?? albo lozyskRacer pisze:Jak założysz bęben i odpowietrzysz hamulce to niech
palen pisze:Przecież są to hamulce samoregulujące i będzie opadał w dół w miarę zuzycia okładzin na szczękach.
to bedzie juz trzecie ?? kupowalem łozyska w roznych sklepach , moze mowie inan partia , a tu to samoRacer pisze:Możesz spróbować założyć inne łożysko i zobaczyć co będzie
uzywke, kidys dawno temu załozylem nowy , to sie wytarłRacer pisze:Ten czop założyłeś nowy czy używke?
No właśnie to mnie najbardziej dziwi-skoro to jest wycie /nie ocieranie bo to rozróżniasz to naprawdę nie wiem co to może być-jak nic ci nie ociera to może coś w rezonans wpada?Nie wiem z tego wniosek że jakbyś teraz zdjął łożysko i je zaczął obracać na jakimś trzpieniu to też powinno wyć?flatron316, z tym dociąganiem masz racje ale jak wyjaśnić to że wyje na podnośniku gdy opona ma kontakt tylko z powietrzem?
Uszczelniacz nie ma wpływu na wycie, zabezpiecza tylko łożysko przed dostawaniem się do niego zanieczyszczeń ale jak długo bez niego pojeździsz to łożysko faktycznie padnie.bacus0086 pisze:Uszczelke Simering wymienilem i dalej huczy!
tak tez jst to zrobioneRacer pisze:Jeśli masz duży rant na bębnie to zeszlifuj
u u u u u u umate64 pisze:guti, sprecyzuj dokładnie ten dźwięk?
okragła z dziura wewnatrz i wycieciem na frez w czopiemate64 pisze:Jak wygląda podkładka pod śrubę centralną?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości