Na zdjęciu tez są te druty oraz zamek i zapalniczka.
O to zdjęcia-->

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wrócę jeszcze do tego zamku,ktos napisal ze te pręciki do zatrzaskiwania drzwi są urwane,czy oby na pewno?Jadzia49 pisze:Już zdjęłam ten panel zajrzałam wszędzie i niestety kabli w ogóle nie widać,przynajmniej ja nie zauważyłam, zdjęłam jeszcze ta obudowę pod kierownica i zrobiłam fotkę tamtejszych kabli.
Na zdjęciu tez są te druty oraz zamek i zapalniczka.
O to zdjęcia-->
Obrazek
O ja nie wiem ale nie to że one wyskakują tylko ja z takimi kupiłam,może po prostu są nie zmontowane,a ktoś nie potrafił tego zrobic i tak byly bo tak przegladając te zdjęcie techniczne to te pręciki mają byc wsadzoe jakos tam czy przykrecone?Zico63b pisze:Pod radio nie polecam, są to zwykle bardzo cienkie przewody. Zapalniczka pobiera sporo prądu i te cienkie moga tego nie wytrzymać. Można pobrać napięcie z tyłu skrzynki bezpiecznikowej, są tam czerwone przewody stale pod napięciem. Należy tylko dać bezpiecznik na przewód.
Co do pręcików, to na pierwszych fotkach nie widać było tych zagięć, na ostatnim je widać, wyglądają te pręty dobrze.
Dlaczego wyskakują to by trzeba sprawdzić na miejscu, "na żywo". Czy się nieco wygięły czy obrobiły otwory na nie w zamku. Może mają być tam jakieś zawleczki (kto rozbierał drzwi "dwójki"?).
Nie rozumiem,czyli czego,bo ta ładowarka Gps to taka z tym bolcem co sie wkłada do tego gniazda zapalniczki.Byle tylko nikt nie włożył faktycznej zapalniczki.
Ok.super,bardzo dziękuję,Zico63b pisze:Chodziło mi o wkład zapalniczki, taki jakim odpala się papierosa. A to co jest w wbudowane w tunelu to gniazdo zapalniczki.
Plasticzki bym nazwał "zabezpieczenie cięgła zamka" i "zabezpieczenie cięgła blokady zamka" lub wziął te pręty (lub chociaż jeden) ze sobą.
Jutro będę w salonie VW to zapytam ich co i jak...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 100 gości