WODA, POMOCY!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ale wy szukacie problemow... wedlug mnie sprawa jest prosta.... sam to miaelm i to juz w drugim aucie: jak ci cieknie na dywaniki to pierwsze co sprawdz to drzwi.. zdejmij boczki i sprawdz jak wyglada folia.. jak jest uszkodzona to masz przyczyne... ewentualnie moze jeszcze cieknac przez wlot powietrza na podszybiu to tez czesta przyczyna ale to sie odnosi tylko pasazera ja wlasnie jestem po lataniu polecam klej do szyb jesli chodzi o folie
VW power :)
ja szyber mam przetestowany i zrobiony , ani kropla nie przejdzie, dzis zrobilem wedlug porady 21mariusz03, faktycznie folia byla do polowy odklejona, polatalem co sie dalo ,poprzyklejalem i teraz czekam z niecierpliwoscia czy auto zrobi sie suche, jezeli tak to pelen sukces
[ Dodano: 26 Paź 2009 22:56 ]
no i folie połatane...wody jakby mniej ale dalej problem zostaje u kierowcy pod dywanikiem mokro...nie mam juz zadnego pomyslu, jestem bezradny..... jezeli jest jeszcze cos czego nie wiem a co powinienem sprawdzic to prosze o odpisanie
[ Dodano: 26 Paź 2009 22:56 ]
no i folie połatane...wody jakby mniej ale dalej problem zostaje u kierowcy pod dywanikiem mokro...nie mam juz zadnego pomyslu, jestem bezradny..... jezeli jest jeszcze cos czego nie wiem a co powinienem sprawdzic to prosze o odpisanie