Wycieraczki czy ktoś takie stosował??????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja mysle ze te wszystkie wycieraczki boscha jakie mozna u nas kupić to sa jakieś dziadoskie podróby. ostatnio kupiłem komplet za 65zł!!! i od początku działały słabjutko. wylądowały w koszu po dwóch miesiącach. teraz kupiłem jakieś polskie z napisem POLGUM za 15zł komplet i chodza wyśmjenicie. z czystym sumjeniem polecam je kazdemu.
mylisz się że wszystkie boscha to " dziadoskie podróby" wymieniałem już 3 komplety takich wycieraczek, wszystkie działaly bez zarzutu idealnieJarek VW pisze:ja mysle ze te wszystkie wycieraczki boscha jakie mozna u nas kupić to sa jakieś dziadoskie podróby. ostatnio kupiłem komplet za 65zł!!! i od początku działały słabjutko. wylądowały w koszu po dwóch miesiącach. teraz kupiłem jakieś polskie z napisem POLGUM za 15zł komplet i chodza wyśmjenicie. z czystym sumjeniem polecam je kazdemu.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
A ja mam założone orginalne od Stilo wymieniam średnio co pół roku lub częściej są z tym skrzydełkiem więc przy dużych prędkościach też bardzo dobrze ściągają (nie pytajcie skąd mam )
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Panowie nie kupujcie w sklepach typu supermarket takich rzeczy.Bo owszem można trafić na coś wery oki ale można też babola kupić.Przykładem mogą być oponki zimowe polskie które były w Tesco w zeszłym roku dostępne w sprzedaży a z tego co się dowiedziałem to były one wycofane z normalnej "sprzedaży" powód rozwarstwiały się.Mój znajomy też robił w trakim superhiper i wiem jak to jest robione.Przypuśmy że firma natrzaska od cholery badziewia i po czasie wyjdzie że jest to badziewie to co myślicie że to zniszczą nie popchną całe stany magazynowe do np.Tesco po ko0rzystnych cenach.Byłem magfazynierem i wiem że jeśli coś zalega to jak sprzedaż to choć za 1zł to jest to 1 zł zysku a nie straty.Wyczerpująca odpowiedź uważajcie na siebie
to tak samo nie mozesz kupowac chleba, mleka, wędlin bo leza w magazynach:) najlepioej wogole nie chodzic Bo po co kupic taniej ten sam towar jak mozna kupic drozej w sklepie motoryz ?
Co do opon pewnie takie byly.....nie wiedziales kupiles........widziales nie kupiles...tak samo z wycieraczkami...... Te same za 9zl /szt chyba sie nie roznia o tych samych za 18 z/sztl
Co do opon pewnie takie byly.....nie wiedziales kupiles........widziales nie kupiles...tak samo z wycieraczkami...... Te same za 9zl /szt chyba sie nie roznia o tych samych za 18 z/sztl
-
- Ma gadane
Kupiłem grafitowe do mojego golfika (53cm i 48) - A'la Valeo - mają nowatorską konstrukcję - inną od klasycznej. Można w nich wymieniać bardzo wygodnie pióra - w kilka sekund. Dałem za kpl. 50zł.
Kompletny badziew. Szkoda pieniędzy. Sprawdzę w domu producenta i kliknę.
Guma była nie właściwie dobrana. Odkształcały się po tygodniu bezpowrotnie i w jedną stronę sciągały, a w drugą podskakiwały i piszczały. Odradzam. Były pokryte grafitową warstwą.
Kupiłem zwyczajne Mot Gum za 14zł/szt i chodzą wyśmienicie
Kompletny badziew. Szkoda pieniędzy. Sprawdzę w domu producenta i kliknę.
Guma była nie właściwie dobrana. Odkształcały się po tygodniu bezpowrotnie i w jedną stronę sciągały, a w drugą podskakiwały i piszczały. Odradzam. Były pokryte grafitową warstwą.
Kupiłem zwyczajne Mot Gum za 14zł/szt i chodzą wyśmienicie
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Panowie kupiłem te alki ale wziołem kumpla od szyb i wycieraczek i uwaga są rózne alca jak ktoś tu pisał są z łącznikiem plastykowym który po czasie pęka i dlatego pojawia się tarcie (trzeszczenie) podejrzewam że śa to podrube natomiast w swoim TESCO znalezliśmy ALCA te dobre niestety nie za 8 czy 9 zł ale po 14 zobaczymy jak się sprwadzą. dzieki za odpowiedź.
TUTENHAMON
-
- Ma gadane
Troszkę się spóźniłem z odpowiedzią.
Ale wycieraczki których zdecydowanie nie polecam pochodzą z firmy HEYNER.
Oto link:
http://www.eurocar-sklep.pl/product_inf ... ucts_id=78
Sprawdziłem - to nie to samo co Alca-Heyner.
Pozdrawiam
Ale wycieraczki których zdecydowanie nie polecam pochodzą z firmy HEYNER.
Oto link:
http://www.eurocar-sklep.pl/product_inf ... ucts_id=78
Sprawdziłem - to nie to samo co Alca-Heyner.
Pozdrawiam
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kupilem wycieraczki (45cm) grafitowe ze spoilerem firmy Unipoint, ale za cholera ich zamontowac nie umiem... czy ktos takie wycieraczki montowal i moze wie jak to zrobic? Albo moze jest gdzies instrukcja montazu?
Problem mam jeszcze taki, ze ze swoich ramion nie potrafie wyciagnac starych pior, mam piora firmy BOSH.
Problem mam jeszcze taki, ze ze swoich ramion nie potrafie wyciagnac starych pior, mam piora firmy BOSH.
www.SportCom.PL