dziwna nie dziwna ale jestjarekkoval pisze:ta tabelka jakas dziwna

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Vento mi służy dobrze i nie wiem jak by w wyścigach z Twoim wypadło. Ma tylko 90KM i 370 000 km ale swoje 180-190 na autobanie ciągnie. Nie zmienił bym go na żadne a tym bardziej tuningowane auto. Muszę mieć po prostu auto na norweskich blachach. Dla mnie najbardziej liczy się bezawaryjność ale moc na trasie 1500 km też jest ważna. Chciałbym jeździć a nie się turlać. Inna rzecz, że kiedyś na zlocie przeważnie Peugeotów 306 tylko 2 (na 20) mnie wyprzedziły (1/4 mili) a niby po 90 KM ich 2.0HDI miały. Peugeot 406 i jakś Alfa Romeo po 120 KM każde o włos tylko szybsze były...t0mal pisze:Wachcio, jeśli porównywać do mojego to byś musiał wydać ze dwa koła żeby mnie dogonić :green_fuck:
Jeśli to auto idzie na handel to pewnie się opłaci, bo masz spore szanse, że silnik będzie żyleta, natomiast jeśli chcesz nim jeździć to przydałoby się przynajmniej zmienić pompę i wywalić kata, tak żeby jakieś vento mu nie podskoczyłoprzy okazji spadnie spalanie, bo 1V pali najwięciej z wszystkich 1.6 td
Widzę że masz zacięcie sportowe !!Wachcio pisze: Może trochę odbiegając od tematu. Co byście polecili z diesli które chodzą tak do ok 10kPLN nie musi być koniecznie VAG
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości