Gdzie zamontować CB w golfie 4
No proszę, a wystarczyłoby rzucić palenie i wykorzystac miejsce nad radiem...
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
- wariat12233
- Ma gadane
radio na widoku nie wchodzi w gre na moim osiedluChmarski pisze:No proszę, a wystarczyłoby rzucić palenie i wykorzystac miejsce nad radiem...
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Zawsze można je zabierać do domu.wariat12233 pisze:radio na widoku nie wchodzi w gre na moim osiedlu
- wariat12233
- Ma gadane
wole je mieć w schowku niż z nim latać tam i z powrotemk0nr4d pisze:Zawsze można je zabierać do domu.
Wyrazy współczucia co do osiedla.
Jak Ci pasuje to ok. Jak Ci przestanie pasować... to chyba z nowych tylko Albrecht 6890 wchodzi u ciebie w rachubę.
Jak Ci pasuje to ok. Jak Ci przestanie pasować... to chyba z nowych tylko Albrecht 6890 wchodzi u ciebie w rachubę.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
- wariat12233
- Ma gadane
Jak mi przestanie to w półke nad radiem zamontuje sunkera elite two wartego 100zł, chyba takie coś nie będzie kusić
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Uwierz mi, że nawet takie badziewie kusi. Po drugie komfort odsłuchu Twój, jak i Twoich rozmówców będzie dosyć mizerny z tego sprzętuwariat12233 pisze:chyba takie coś nie będzie kusić
- wariat12233
- Ma gadane
wiem bo miałem okazje z tydzień pojeździć z tym radyjkiem (spadek bo byłym użytkowniku ciężarówki w firmie) teraz leży w schowku razem z intekiem m-490 plus, który był w innej ciężarówce ludzie nie mają na co kasy wyrzucać kupując takie radiak0nr4d pisze:Uwierz mi, że nawet takie badziewie kusi. Po drugie komfort odsłuchu Twój, jak i Twoich rozmówców będzie dosyć mizerny z tego sprzętu
dla mnie najbardziej optymalne miejsce to pod podlokietnikiem, nie musisz wyjmowac radia wykrecasz gruszke i podlokietnik do dolu i go nie widac, latwo zmieniac kanal i pokrecic glosem, a do tego podlokietnik wygodna sprawa
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=70&t=114736" onclick="window.open(this.href);return false;
masz ze zdjeciami
masz ze zdjeciami
Ja mam pod podłokietnikiem, najwygodniej i najestetyczniej( wiadomo w schowku zupełnie nie widać)
Fotele się przesuwają, ręczny bez problemu. Same plusy
a może tak między siedzeniem pasażera a tunelem środkowym w razie parkowania w niepewnym miejscu można łatwo schować
jak sie zmiesci to ok uniden 520 nie wchodzi, a na sile nie ma co bo podczas przesuwania foteli cos sie w koncu poprzeciera
Re: Gdzie zamontować CB w golfie 4
takie plust ze nie widaj jaki kanaltruckman pisze:Ja mam pod podłokietnikiem, najwygodniej i najestetyczniej( wiadomo w schowku zupełnie nie widać)