[mk3]Kontrolka oleju :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Siema!!!!Ja mam to samo no i pojechalem do mechanika i niby cisnienie jest ok!!!no ale po przejechaniu 10 km kontrolka zaczyna migac i piszczec przy 2 tys obrotow!!!Tak sie zastanawiam czy to nie jest czasem wina tego ze ten co wymienial mi olej nie wyzerowal komputera i teraz mi miga ze mam zmienic olej???Nie mam pojecia!!!
- barthetzk102
- Nowicjusz
- Kontakt:
Tak też uczynię.. jak tylko znajde troche wolnego czasu to podjade do mojego magika jeszcze zobacze jak jutro sie bedzie sprawowal na tej samej trasie co ostatnio gdy zaczął wariować... a ta opcja szukaj coś chyba mi nawalała wczoraj bo faktycznie teraz się znajduje konkretnie... nie mniej jednak mój mistrz - naprawiacz mam nadzieje stwierdzi przyczyne OBY BTW Dzięki foxiu za radefoxiu2k5 pisze:Miałęm to samo, jedz do mechanika niech Ci zmierzy cisnienie i zacznij od wymiany czujnikow ( 32 zl ) jak cisnienie bedzie dobre to masz problem z glowy. Jak bedzie zle... to lista dluga, to co pisali koledzy wyzej... panewki, pompa itd Zacznij od zmierzenie cisnienia, to podstawa. Inna sprawa ze nie wiem jak uzywales opcji szukaj postów dokłądnie o tym problemie jest multum
Udi Memorem kompociorem...
Uważaj na spadające ściany z Sufitu!
:))
Uważaj na spadające ściany z Sufitu!
:))
-
- Ma gadane
Postaw go pod domem na wolnych obrotach. Olej rozgrzewa się znacznie wolniej niż płyn, więc poczekaj cierpliwie (do włączenia wentylatora w chłodnicy). I wtedy go "zakręć" na trasie w okolicach 3.5tys.
Jak to mróz, to powinno być wszystko ok. Ale jednak jak będzie mrugał to.. poszukaj jednak postów! Możliwości jest tyle, że *trzeba* poczytać.
Jak to mróz, to powinno być wszystko ok. Ale jednak jak będzie mrugał to.. poszukaj jednak postów! Możliwości jest tyle, że *trzeba* poczytać.