Aha no to nie wiem kolego ;/ gdzie tego oznaczenia mam szukać?tom33k pisze:Nie o to mu chodzi. Masz podać oznaczenie silnika np.ABU . (KAT znaczy katalizator i to nie jest oznaczenie silnika)
Czy Licznik Będzie Pasował ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Czy Licznik Będzie Pasował ?
A tu kolego dodam ze dziś zrobiłem ten trick co pisało na necie o tym cyfrowym obrotomierzu zamiast przebiegu .Efekt ? działa wiec jestem pewny że licznik z obrotomierzem na 100 będzie u mnie działał teżjaro914 pisze:Na pewno będzie pasować tylko dobrze by było ja byś miał prędkościomierz tak samo wyskalowany....
podpinasz tylko kostkę i wszystko działa...na bank
tobi19761 pisze:pooglądaj sobie silniki na zdjęciach w FAQ może będzie twój!
Mam kolego znalazłem oznaczenie na bloku silnika ABU oznaczenie ;d
Oznaczenie jest w bagażniku na tej takiej białej naklejce pod tym cypkiem od zatrzasku klapy....
Tam takimi drukowanymi literami są kody od silnika jest chyba jest większą czcionką napisany....
szukaj cos w stylu ABD,ABU lub cos podobnego.....
Tam takimi drukowanymi literami są kody od silnika jest chyba jest większą czcionką napisany....
szukaj cos w stylu ABD,ABU lub cos podobnego.....
Wiem wiem już mi to koledzy napisali Tylko martwi mnie jedno czy ten śmieszy nr co podałem wcześniej 1 H6 musi by taki sam czy może być inny ;/ i ze to znaczenia nie matobi19761 pisze:czyli musisz miec licznik od 20 do 200 i obrotek do 7 tysięcy
Ja nie patrzyłem na ten numer i mi nie przekłamuje licznik!Kup sobie licznik i żaróweczki niebieskie ledowe i od razu będziesz miał ładne podświetlenie niebieskie tak jak u mnie
tobi