![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)
![Obrazek](http://img823.imageshack.us/img823/4496/silniks.jpg)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Problem rozwiazany .. plyta z bezpiecznikami i przekaznikami pod kierownica, byla niedokladnie polaczona z wiazka kabli. I dlatego pompka paliwa nie dzialala i nie podawala paliwa, wczepiono gniazdo poprawnie tak za kliknelo i jest ok. ( Wina mojego mechanika ktory usowal imobilaizer i poprostu nie dokladnie zlozyl plyte bezpiecznikow i przekaznikow)Badyl pisze:powiem co możesz jeszcze sprawdzić. Pierwsze, co bym zrobił, to podłączył do VAGa może wyskoczy jakaś podpowiedz, i sprawdził czy nie poluzował się jakiś przekaźnik, czy kostka w skrzynce przekaźników, sprawdził ciśnienie paliwa, napięcie na pompce paliwa, zapłon. Ja mam problem czasem odpalić, przez ciśnienie paliwa. Zapowietrza mi się wężyk i puki nie osiągnie 3,5 bara to można sobie kręcić... jest jeszcze przekaźnik 109 od zasilania ECU. Jak się posypał, albo obluzował, to też można sobie kręcić. Można go podmienić z jakiegoś dizla i spróbować odpalić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości