Dokładnie. Kupiłem sobie już dawno temu do swojego byłego wozidła czyli BMW E36 coupe i faktycznie miałem problem z wycieraczkami. Najpierw mi nie zbierała wody ze środka szyby a później po podmianie ze stroną kierowcy nie zbierała mi w prawym dolnym rogu. Musiałem wtedy dokupić 3 wycieraczkęczarekcw pisze:W praktyce tzn? Bo z tego co czytałem to im bardziej wypukła szyba tym słabiej płaskie wycieraczki przylegają do niej .
Wycieraczki Aerotwin
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Wycieraczki Aerotwin
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ !!!!!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ!
Wycieraczki Aerotwin
Też miałem - ja 'banany' polecam. Róznice czuć zwłaszcza przy wiekszych prędkościach
Dobry Ventyl nie jest zły.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=512788
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=512788
A co to takiego te banany??sivwyb pisze:Też miałem - ja 'banany' polecam. Róznice czuć zwłaszcza przy wiekszych prędkościach
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ !!!!!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ!
- czarekcw
- kierownik kibla
Wycieraczki Aerotwin
Ja zawsze kupowałem najtańsze zwykłe, czasem ze spojlerem i rok czasu zawsze przejeżdżę na nich . A koszt rzędu poniżej 20zł w stosunku do płaskich wycieraczek (min 50-60zł) to dla mnie robi różnicę. Za resztę pójdę np na pizzę .
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
Wycieraczki Aerotwin
Naprawdę warto kupić te wycieraczki? Na zakupach grupowych sprzedają je za śmieszną kasę:
http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte, ... znosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To jest wartościowe?
http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte, ... znosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To jest wartościowe?
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Wycieraczki Aerotwin
Witam mam problem z moimi wycieraczkami a dokładniej ta od kierowcy nieraz podczas jazdy skacze po szybie a nieraz jest ok podejrzewam ze to pióro .Zamierzam zakupic jakies dobre wycieraczki w dobrej cenie poprosze o porade.jakie sa orginalne wymiary w golfie IV
Zakupie MK IV w dieslu ładnego i zadbanego.
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Wycieraczki Aerotwin
51cm u kierowcy i chyba 49 u pasażera. Jak będziesz kupował jakieś firmowe, to na opakowaniu będzie czy podejdą i na którą stronę.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Wycieraczki Aerotwin
widziałem dzisiaj 15zł/szt w markecie kaufland ze spojlerem oznaczenia 530 i 480 czy warto je zakupic moze ktos sie orientuje czy zainwestowac i dac wiecej za jakies firmówki
Zakupie MK IV w dieslu ładnego i zadbanego.
-
- ->|<-
Wycieraczki Aerotwin
Co do jakości wycierek Boscha to czytałem i słyszałem wiele zdań o ich podrabianiu, więc pewnie część z was kupiła raz albo drugi podróby.
Ja planuję kupić najtańsze jakie spotkam i sprawdzić ich działanie. Pomijam kwestię wyglądu bo to ma być praktyczne a nie wyglądać.
Ja planuję kupić najtańsze jakie spotkam i sprawdzić ich działanie. Pomijam kwestię wyglądu bo to ma być praktyczne a nie wyglądać.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Wycieraczki Aerotwin
A ja zawsze wymieniam tylko same gumki. Wazne aby były z domieszką silikonu a nie grafitu. Cała operacja to koszt ok 12 zł.
-
- ->|<-
Wycieraczki Aerotwin
marcin7x5 a możesz pokazać zdjęcia lub podać nazwę/link do nich ? Po czym poznać, że mają silikon zamiast grafitu ? Zazwyczaj na marketówkach nie podają takich informacji.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Wycieraczki Aerotwin
Szukaj po opisie na allegro. Ja zamawiałem sobie juz ponad 2 lata temu i wziąłem wtedy większą ilośc. W marketach to maja jak juz to tylko grafitowe. Mozna je poznać bo są takie jakby napylone i lekko brudzą ręce w dotyku. Nie podam ci teraz linka bo nie mam takiej mozliwości.
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zamierzam wymienić cale ramiona na aero i związku z tym mam pytanie. Czy ramiona od MK5 będą pasowały czy tylko od MK4 wchodzą w grę?Shmatan pisze: lub najlepiej przełożyć całe ramiona z wersji aero (co akurat w mk4 jest stosunkowo tanie i śmiesznie proste)