ciągle niszczące sie poduszki amortyzatorów przednich
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie zwrocilem na to po skreceniu kolumny.
mam zamiar dzis odkrecic kolumne i sprawdzic czy poduszka sie kreci w stosunku do kolumny.
mam zamiar dzis odkrecic kolumne i sprawdzic czy poduszka sie kreci w stosunku do kolumny.
coVer
nie zwrocilem uwagi na to po skreceniu kolumny
mam zamiar dzis odkrecic kolumne i sprawdzic czy poduszka sie kreci.
czy ta dolna poduszka amortyzatora ma w sobie lozysko z tego co rozumie i na tym lozysku ma sie obracac?
mam zamiar dzis odkrecic kolumne i sprawdzic czy poduszka sie kreci.
czy ta dolna poduszka amortyzatora ma w sobie lozysko z tego co rozumie i na tym lozysku ma sie obracac?
coVer
Poduszka jest jedna.cover88 pisze:dolna poduszka amortyzatora
W zależności od rocznika (>94, <94) albo łożysko jest zintegrowane z poduszką, albo jest osobną częścią
a czy w ten otwór w poduszce wchodzi jeszcze jakaś tulejka zanim przykręci się nakrętkę ( okrągła rowkowa ) która trzyma całość kolumny mcpersona ??
coVer
mam rocznik 91 wiec łozysko jest zintegrowane
ah jeszcze jedno pytanie, czy po odkreceniu tej sruby z gory ( co jes w komplecie z amortyzatorem ) trzeba wkrecac nowa czy moze byc ta sama. bo tam jest taki plastik albo guma tak jakby kontra zeby sie nie odkrecala.
z gory dzieki
ah jeszcze jedno pytanie, czy po odkreceniu tej sruby z gory ( co jes w komplecie z amortyzatorem ) trzeba wkrecac nowa czy moze byc ta sama. bo tam jest taki plastik albo guma tak jakby kontra zeby sie nie odkrecala.
z gory dzieki
coVer
cover88, w mk4 żadnej tulejki tam nie ma być, w mk3 z tego co mi wiadomo też. Nakrętkę możesz wykorzystać tą samą.
na przyszłość edytuj posty
na przyszłość edytuj posty
ok dzieki za pomoc
a co do edycji nie zauwazylem tej opcji. dzieki za podpowiedz. pozdrawiam
jeszcze jedno pyytanie czy te gumy na samej gorze ja spojrzy sie pod maske maja sie obracaj jak skreca sie kierownicą?
a co do edycji nie zauwazylem tej opcji. dzieki za podpowiedz. pozdrawiam
jeszcze jedno pyytanie czy te gumy na samej gorze ja spojrzy sie pod maske maja sie obracaj jak skreca sie kierownicą?
coVer