podświetlenie deski rozdzielczej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
kolega Buniek dzisiaj podawałBuniek85 pisze:wywal folie i bedzie okej najlepiej wsadzic jakis neon lub katode ewentualnie listwe led np taka http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106362974
-
- Nowicjusz
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=46536 poczytaj i kliknij tam na link(taka) a widze ze sprzedajacy chyba ten sam.
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2006 22:45 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
panowie coś nie zauważyłem wcześniej, ale po złożeniu wszytskiego do kupy nie działa mi jeszcze podświetlenie nawiewu. mozliwe że gdzie z kostki sie wypięło? ( bo tam chyba 2 żarówki idą wi ęc nie sądze żeby się nagle spaliły). dodam,że wczoraj przed rozbiórką działały.
qrcze nie chce mi się tego rozbierać
qrcze nie chce mi się tego rozbierać
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
o ile jestem w temacie to chyba chodzi tu o podświetlanie licznika w MK II? Ja tez zmieniałem podswietlanie i było ok do momętu jak zmieniłem podświetlanie klawisza od świateł.Tam jest potencjometr którym reguluje sie jasnosc podswietlania licznika.Gdy ten pot. był w pozycji minimum to traciło mi sie oswietlenie na wszystkich klawiszach, na panelu nawiewu i liczniku a gdy dałem na pozycję max to świeciło tak jak powinno. Moze to jest powodem tego ze ci sie straciło podswietlenie nawiewu?!
- pucek007
- Użytkownik
- Auto: Audi a6 c7
Witajcie. napisze co ja zrobilem.a wiec wiecie jakie sa zarowki w zapalniczkach raczej nie sa zarowkami a diodami takie swiecace ze spodu to kupilem se takich diod 6 i zakupilem stabilizator napiecia podlaczylem sobie te diody do tego stabilizatora i wlozylem je do licznika 3 i 3 do deski rozdzielczej na nadmuchy oczywiscie w golfie 2 i nie uwiezycie co sie stalo . Efekt tego byl taki ze te wszystkie neony i zarowki orginalne i to wszystko to jest pikus przy tym co jest u mnie kupcie sobie zapalniiczke z niebieskim swiatlem i jaka ono ma moc swiecenia calusienki licznik i deska swieci na niebiesko efekt zajebist......jak zrobie fotasy to dodam jak to wyglada a wyglada rrewelacyjnie pozdro,.