Nie pasuja bo próbowałe założyc z wersji bez pełnej szyba do drzwi bez trójakta i trzeba było wycinac kawałek boczka co srednio wygladałokawowy19 pisze:boczki pasują na pewno!!
Pełne szyby w MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- barteKKK03
- V.I.P.
U nas bys znalazł ale to bardzo daleko bo w okolicach szczecina.Ostatnio z miesiąc temu na szrocie się pytałem to gościu miał tylko białe.
A kawowy te listwy to olej bo jeśli nawet wstawisz wrota z nietakimi listwami jakie masz to tamte zciągasz i zakładasz swoje.
I żadnych wielkich przeróbek z tym nie ma.
[ Dodano: Wto Maj 30, 2006 11:38 ]
Boczki mogą nie pasować bo przecież w wersji big glass masz sterowanie lustrami dżojem w środku(choć nie we wszystkich wersjach).I wydaje mi się że rozstaw pokręteł od szyb może ale nie musi być inny.
Ale boczki to nie taki duży koszt.Bo jak robić to all pożądnie.
A kawowy te listwy to olej bo jeśli nawet wstawisz wrota z nietakimi listwami jakie masz to tamte zciągasz i zakładasz swoje.
I żadnych wielkich przeróbek z tym nie ma.
[ Dodano: Wto Maj 30, 2006 11:38 ]
Boczki mogą nie pasować bo przecież w wersji big glass masz sterowanie lustrami dżojem w środku(choć nie we wszystkich wersjach).I wydaje mi się że rozstaw pokręteł od szyb może ale nie musi być inny.
Ale boczki to nie taki duży koszt.Bo jak robić to all pożądnie.
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt: