Golf 3 1.8 ABS nie działa na benzynie na LPG działa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Robiłem taki test z butelką i benzyna dolatywała do butelki. Pompkę paliwową mam nową .
No to czyli wtrysk do wymiany ewentualnie moze byc tez tak ze nie dochodzi Ci prad do wtrysku ale to juz bys musial miernikiem sprawdzic. Chyba ze masz mozliwosc to podmień drugi wtrysk zebys wiedzial. Ja znam na pamiec golfa 3 silniki AAM i ABS bo mam akurat tego pierwszego a ten drugi sie nie rozni bardzo wygladem silnika. Takze jak masz jakies problemy to pisz na PRIV bo na forach duzo jest mieszaniny
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Re: Golf 3 1.8 ABS nie działa na benzynie na LPG działa
W 1 poście napisał że wtrysk przełożył do innego golfa i działał.ziabka89 pisze:No to czyli wtrysk do wymiany ewentualnie moze byc tez tak ze nie dochodzi Ci prad do wtrysku ale to juz bys musial miernikiem sprawdzic. Chyba ze masz mozliwosc to podmień drugi wtrysk zebys wiedzial. Ja znam na pamiec golfa 3 silniki AAM i ABS bo mam akurat tego pierwszego a ten drugi sie nie rozni bardzo wygladem silnika. Takze jak masz jakies problemy to pisz na PRIV bo na forach duzo jest mieszaniny
Ja bym dokonał pomiaru ciśnienia paliwa na zasilaniu mono-wtrysku.
A ja bym obstawiał na ktorys kabelek nie pokazuje wskazanej wartosci. No niech sprawdza cisnienie. Przecierz moze tez podstawic wtrysk z tego drugiego golfa do swojego i zobaczyc.