Leci olej znad pokrywy zaworów i czyszczenie odmy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ja na twoim miejscu odmę puścił wolno długim wężem pod samochód a otwór w przewodzie z filtra do turbo zaślepiłkonrad141 pisze:nie chcac zakładac nowego tematu chciałem sie zapytac czy mozna odme odłaczyc od rury co idzie od filtra powietrza do turba bo u mnie widac wyraznie ze odma idze mi olej do turba;/ a to chyb anie powinno tak byc? czy sie myle? ja myslałem zeby dziure w dolocie zatkac czyms a na odmę cos wykombinowac załozyc jakis filterek czy cos innego zeby oleju tylko do dolotu nie podawało co wy na taki patent ?
a jest może fotoporada jak zaślepić odme dla laika ?
-
- Nowicjusz
Witam, jestem od niedawna posiadaczem golfa II w turbodieslu i poszukuję takiego kolanka:
. Z czym, że u mnie ono jest bardzo krótkie. I do czego ono służy tak w ogóle?
. Z czym, że u mnie ono jest bardzo krótkie. I do czego ono służy tak w ogóle?
Jak sądzicie jeśli strasznie wali mi cisnienie w korek od wlewu oleju to jest zatkana odma czy coś innego ?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
XardasSek, silniki PD tak mają. Zostaw i zapomnij
Mam 2 takie silniki,oprócz tego robiłem niezliczoną ilość tych silników i wszystkie chlapią.
Mam 2 takie silniki,oprócz tego robiłem niezliczoną ilość tych silników i wszystkie chlapią.