Masz na myśli nastawnik wałka?
Łańcuch nie rzęzi, a gdyby to był rozrząd to chyba nie było by czasami dobrze?
2.8 24V AQP przerywa przy dodawaniu gazu
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
Tak nastawnik walka.. No nie wiem, ja u siebie w mk IV teraz walcze, bo wali bledem czujnika g40 wlasnie.. Vcds wskazuje na wyciagniety rozrzad, a silnik zachowuje sie roznie, raz dobrze, raz zle.. Wiec juz sam nie wiem co myslec.. Chociaz tak czy owak pracuje stosunkowo rowno, szarpac nie szarpie..
-
- Mały gagatek
no właśnie u mnie błędów nie ma poza tym co wycięte z wiązki (sai,evap,abs,sondy za katami)
facebook.com/LoVWered
sajmondesign, skoro nie ma bledow w ecu to tymbardziej przyczyn szukalbym od strony mechanicznej gdzies.. bo raczej te nowe silniki maja tej elektroniki i czujnikow tyle, ze jak jest jakies kuku to zaraz cos krzyczy czujnik temperatury cieszy tez jest ok? Bo to kupa czasem potrafi robic takie numery, ze az ciezko pomyslec.. chociaz tu raczej bym tego nie obstawial, ale i tak czeka Cie sprawdzanie kawalek po kawalku
-
- Mały gagatek
działa wszystko cacy już, nie wiem czego dokładnie wina była, najprawdopodobniej *#cenzura#* paliwa, zalany za 100wke i troche przekatowany i jak ręką odjął.
Wnioski po swapie? Po zamknięciu skrzyni uważam, że nie warto pchać się w skrzynie z 12V, wsadzać 6biegów od razu!
mała zapowiedź auta:
http://www.facebook.com/LoVWered/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wnioski po swapie? Po zamknięciu skrzyni uważam, że nie warto pchać się w skrzynie z 12V, wsadzać 6biegów od razu!
mała zapowiedź auta:
http://www.facebook.com/LoVWered/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/LoVWered