przepraszamMichael G60 pisze:
Co cię tak bawi? A kto powiedział że to nie jest problem?
Zobaczymy z czym ty się odezwiesz!

no ale jednak sie mylilem..... jeszcze raz przepraszam grzegorzkly
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przepraszamMichael G60 pisze:
Zobaczymy z czym ty się odezwiesz!
Soko spoko. Wszystko OK. Tylko wiesz, że kiektórzy do piero zaczynają przygodę z autem a wcześniej widzieli go na ulicy jedynie.orzel12 pisze:przepraszamMichael G60 pisze:
Zobaczymy z czym ty się odezwiesz!nie chcialem, nikogo urazic poprostu wydalo mi sie to dosc dziwne jezeli ktos ma samochod i nim jezdzi to mysle za takie rzeczy powinno sie wiedziec
no ale jednak sie mylilem..... jeszcze raz przepraszam grzegorzkly
ale odrazu wymieniac olej...i jeszcze zimą...mi by sie nie chcialo mimo ze lubie sie sam pogrzebac czasem...Quatro7 pisze:niektórzy po prostu lubią samemu zrobić przy samochodzie to czy tamo
a inni lubieć mieć zrobione
koolas dobrze napisał jedz na jakas staceje obsługi i niech ci tam wymienia olej bo pewnie jak kupisz u nich olej to wymiana bedzie za darmo i nie baw sie w zadne samemu wymienianie bo to bzdura ubrudzic siebie i przy okazji zanieczyszczac srodowiskoa jak chcesz wiedziec jak to sie robi to poprostu stan koło mechanika napewno ci pokaze bo jest to banalnie proste.ja zawsze wszelkie naprawy robie sam ale olej radził bym spuszczac na stacji obsługi pojazdowKoolas pisze:ja rozumiem, ze mozna przy autku robic rozne rzeczy, ale z wymianiac olej samemu![]()
- "czarna robota"
ja zrobilem tak...pojechalem do Norauto kupilem u nich olej i filtr a wymiana byla gratis
zero bawienia sie, brudzenia i klopotów typu co zrobic z przepalonym olejem...
a nawet jak przeplacilem te 10 czy 15zl na oleju to nie bede plakal bo niechcialoby mi sie w to bawic...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości