A ja na swoje mk3 zarobilem wlasnie w Holandii
Coffeshopy nie w kazdym miasteczku, chyba ze niestacjonarne
O przekroczeniu predkosci i stracie prawka nie slyszalem, za to na normalnej trasie jest ograniczenie 80km/h, co chwila stoja fotoradary i pstrykaja fotki praktycznie od 81km/h wzwyz
pozdrowka
Wrażenia z podróży Mk2 do Holandii
Moderator: Fiona
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Spox bez stresu nie takie autka tu śmigają Mój kumpel MK1 pomykał swojego czasu i było ok, w zeszłym roku często widziałem na trasie do Velno poczciwego Poloneza a raz nawet Fiata 126pA wiec w sobote wyjazd do Holandii dokładnie Haga Jest troszke cykor czy golfik dojedzie MK 2 1.8 90 KM RP + LPG
Ps. Szerokiej drogi i uwaga na rowerzystów - święte krowy
To ja troche odkopie
Moj tato swojego czasu był z Marsyli (Francja) maluchem wiec golf bankowo da rade
I jeszcze to ze w grudniu 19 wracam ze szkocji do polski i własnie bede płynoł sobie promem z newcastle do Amsterdamu :okej:wiec jakies zakupy napewno sie zrobi .....
Moj tato swojego czasu był z Marsyli (Francja) maluchem wiec golf bankowo da rade
I jeszcze to ze w grudniu 19 wracam ze szkocji do polski i własnie bede płynoł sobie promem z newcastle do Amsterdamu :okej:wiec jakies zakupy napewno sie zrobi .....
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 12:39 przez Mk2Wro, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli masz zamiar kupować w Amsterdamie coś typu to nie polecam w centrum bo mają straszny badziew strasznie przycinają i ceny mają strasznie wygórowane. no i ryzykowny przemyt do Polski wiadomo jakie mogą być tego konsekwencje.
Jak by ktoś chciał dowiedzieć się czegoś więcej to na priv służę pomocą.
Jak by ktoś chciał dowiedzieć się czegoś więcej to na priv służę pomocą.