kurdę. chory jestem nawet wyjsc nie mogę.
BTW. jeszcze jedno. autko na zimnym silniku pali prawie na dotyk ale jak juz jest silnik nagrzany to zeby załapał trzeba mu gazu dać bo inaczej tylko sobie pokręci...
spalanie 14/100 ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Przybek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sprawdz gume pod gaznikiem i czy nie ma czasami luzu na prepustnicy , zobacz czy ktorys z wezykow nie jest pekniety lub sparcialy , jak zapalisz silnik rozgrzejesz autko to wcisnij kilka razy hamulec (gwaltownie wcisnij go kilka razy w miare szybko ) i powiedz czy mocno spadaja ci obroty
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[img]http://www.robtex.com/ipinfo.gif[/img]
posiadam VAG jak cos sloze pomoca
posiadam VAG jak cos sloze pomoca
no więc
027129 016 H
VW/AU 8077
a nad tym jest napis PIERBURG 2E
to oznaczenia gaźnika jakie udało mi się odczytać:)
kurdę .. nie umiem znaleźć sondy nigdzie.. może ktoś powie gdzie jesty? (jesli w tym silniku jest w ogole)
naciskanie hamulca raczej nic nie powoduje.
Dziś zauważyłem że z kopyta nie da się ruszyć. daje gazu puszczam sprzęgło a on zaczyna sie dusić i robić zajączki. Tylko nie wiem czy to nie wina zapłonu.. dokładniej palca. Bo mam troche stary a nowy kosztuje 50zł )
027129 016 H
VW/AU 8077
a nad tym jest napis PIERBURG 2E
to oznaczenia gaźnika jakie udało mi się odczytać:)
kurdę .. nie umiem znaleźć sondy nigdzie.. może ktoś powie gdzie jesty? (jesli w tym silniku jest w ogole)
naciskanie hamulca raczej nic nie powoduje.
Dziś zauważyłem że z kopyta nie da się ruszyć. daje gazu puszczam sprzęgło a on zaczyna sie dusić i robić zajączki. Tylko nie wiem czy to nie wina zapłonu.. dokładniej palca. Bo mam troche stary a nowy kosztuje 50zł )