[Golf Mk1] by beny841
Moderator: G0 Karcio
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
Widze ze praca wre ;] Ciekawi mnie jedna rzecz, bo wlasnie w moim mk1 jestem w trakcie robienia boczkow drzwi przednich, jak i co chcesz tam zrobic? Bedziesz sam to wszystko obijal czy masz juz cos gotowego z innego modelu? Pozdrawiam i rzycze zadowolenia ze swojej pracy
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
no buda w niezłym stanie była nic z niej nie odpadało, ale wiadomo kilka rzeczy trzeba było zrobić np jakiś inteligent podnosił jedynkę lewarkiem który podkładał pod próg, potem z 3 małe dziury w podłodze, reperaturki tylnych nadkoli też wymieniłem no i nie które elementy odkręcane np błotniki do wymiany itpfuldi pisze:ty kupiłeś już w miarę zdrową bude? bo na taka wygląda nie widać za dużo spawów
nie tylko ty jesteś ciekaw, ale będzie dobrze jak to ująłtomcio666 pisze:ciekawe co będzie z trakcją na pierwszych 3 biegach
kaczor4011,
jedyneczka bedzie wymiatac!!
środek wyciołem z tapicerki z modelu ..........sworcjusz_kg pisze:Widze ze praca wre ;] Ciekawi mnie jedna rzecz, bo wlasnie w moim mk1 jestem w trakcie robienia boczkow drzwi przednich, jak i co chcesz tam zrobic? Bedziesz sam to wszystko obijal czy masz juz cos gotowego z innego modelu? Pozdrawiam i rzycze zadowolenia ze swojej pracy
obramówke zrobiłem sam a dykta to wiadomo z Castoramy
trochę jeszcze przy niej porzeźbie może na jakąś zabudowę sie skusze pod głośniki
obszycie będzie ale nie wiem jeszcze jakie dokładnie
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt: