Stozek w 2H
- ŁySymk1
- Mały gagatek
- Kontakt:
No ja tez wiem ze najlepszy byl by kompletny dolot, ale jak MAD ju powiedzial ja to robie dla przyjemnosci a nie dla wyniku na hamowni , te sie bawilem troszke w sport i wem co daje dolot a co sam storzek i jak sam wiesz sa przypadki przyrostow na samym storzku i to wieksze niz 1 KMMarcel 08 pisze:Mad nie mowie, ze cos jest źle
juz nic nie mowie :green_fuck: po prostu wyznaje inna szkołe
jak bede chcial zrobic wynik na hamownie to mam cos w garazu co da wynik trzycyfrowy z 2 z przodu
mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=56197
[b] www.Q3M.pl - zapraszam :) [/b]
dobra dobra dobra
wiec Mad ma najwieksze dośwadczenie tym stozkiem
P.S.
ŁySy a co tam kryjesz w garazu?
ja ostatnio miałem Honde Civic 4gen b16a1 turbo na 0,4bara ok 215PS przy ok 920kg (kilka razy podkrecilismy na 0,6 i 0,8, ale nie na hamowni) - auto zrobione własnoręcznie z kumplami potem wsadziliśmy tam TYPE R'a
P.S.
ja ostatnio miałem Honde Civic 4gen b16a1 turbo na 0,4bara ok 215PS przy ok 920kg (kilka razy podkrecilismy na 0,6 i 0,8, ale nie na hamowni) - auto zrobione własnoręcznie z kumplami potem wsadziliśmy tam TYPE R'a
[b]ZAPRASZAMY NA -> [/b] www.08PSS.pl
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
Wyjazdy integracyjne dla firm WWW.ENJOYIT.PL
- ŁySymk1
- Mały gagatek
- Kontakt:
No gdzies czytalem historie twojego ciffaMarcel 08 pisze:dobra dobra dobra
P.S.
Ja mialem tylko CCS ktory w szczytowej formie mial 95KM
A w garazu kryje sie pare rzeczy ale narazie to mala tejamnica,moze na przyszly seon bede cosik dlubal
mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=56197
no i prawidlowo heh a ja sie ostatnio zastanawialem czy nie bedzie lepiej na serii i czy zalozyc org. puche.... ale moze poczekam na twoja opinie... poka jak to zmontowales bo ja ostatnio kupilem gotowa juz przejscowke z alu i prezentuje sie pieknie no i nie rdzewieje jak poprzednik
[url=http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=212]..... [b]Moje Bestie ! ! ! [/b][img]http://images20.fotosik.pl/257/86c91e700900a42a.gif[/img][/url]
my robiliśmy sami
blache wziełem z profilu ze Sprintera, rure załatwiłem nierdzewke - koleś pomierzył, przyciął i pospawał. Później prysneli podkładem i na czarno wszystko. Narazie mam prowizorke, bo myślałem, że przepływka jest mocowana do nadwozia, a to oryginalny filtr jest mocowany do budy, a przepływka do filtra i teraz to tak nijak narazie zamontowane - musze usztywnić (może dziś jeszcze coś podziobie). Fajnie było by wyprowadzić rure do zderzaka, ale strasznie mało tam miejsca, a nie chce wydłużać drogi filtr powietrza-przepływka, bo nie wiem jakie moga być tego konsekwencje (jak ktoś wie, niech da cyne) - niemniej nie składam broni narazie
PS
zdjęcia po świętach wrzuce
blache wziełem z profilu ze Sprintera, rure załatwiłem nierdzewke - koleś pomierzył, przyciął i pospawał. Później prysneli podkładem i na czarno wszystko. Narazie mam prowizorke, bo myślałem, że przepływka jest mocowana do nadwozia, a to oryginalny filtr jest mocowany do budy, a przepływka do filtra i teraz to tak nijak narazie zamontowane - musze usztywnić (może dziś jeszcze coś podziobie). Fajnie było by wyprowadzić rure do zderzaka, ale strasznie mało tam miejsca, a nie chce wydłużać drogi filtr powietrza-przepływka, bo nie wiem jakie moga być tego konsekwencje (jak ktoś wie, niech da cyne) - niemniej nie składam broni narazie
PS
zdjęcia po świętach wrzuce