nowa nakrętka na wentyl

Moderator: G0 Karcio
ale tez było na blachach ZK takze juz nei wiemrejden123 pisze:i tu mnie troche zmartwiłeś ,bo najwidoczniej ktoś jeszcze ma taki lakier,w stargardzie to napewno nie było moje auto
Mistrzostwo świata ta polerka i zdjęcia
Wielkie dzieki panowie, mam nadzieje ,ze bedzie to jeszcze ladniej sie prezentowalo jak dobrniemy do konca prac z pewnym panem z Goleniowarsmati pisze:ale koło pieknie odstawiles uuuu!!!
Jak to chyba? nie sluchales jak opowiadalem ? Idgray ma racje to BBs RZ, nie sa drogie a po polerce prezentuja sie nie najgorzej,zreszta swietnie widac to na fotce u Dj Dareckiegoto były 15 calowe BBS RZchyba
Sympatycznie czyta sie takie rzeczy, kiedy okazuje sie ,ze autko podoba sie nie tylko mi ale tez kilku innym osobom z tego forum.PZdr:pub:Wiring pisze:Piekny golfik :]
Musze przyznac ze to chyba jedyny golfik w pełnych zderzakach ktory tak mi sie podoba :]
Dobrze wiedzieć bo bardzo mi sie podobająrejden123 pisze:Idgray ma racje to BBs RZ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości