[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Z zewnątrz to już nic nie bedzie raczej - no oprócz gleby oczywiscie Tył jest zrobiony. Z przodu lamp nie wymieniam bo jak cos to tylko na ori xenon a są troche za drogie. Poza tym już jedne InPro z xenonem wybiłem po dzwonie( w mk3) I troche to ciągnie po kieszeni
Z resztą z zewnątrz myśle ze juz sie troche wyróżnia z tłumu- jeszcze gleba i juz na zero bedzie.
Potem cos podłubie przy silniku. Trzeba wsadzic jakiś FMIC, moze wieksze wtryski i ogarnąć to jakims programem zeby miał koło 140KM i wystarczy
Z resztą z zewnątrz myśle ze juz sie troche wyróżnia z tłumu- jeszcze gleba i juz na zero bedzie.
Potem cos podłubie przy silniku. Trzeba wsadzic jakiś FMIC, moze wieksze wtryski i ogarnąć to jakims programem zeby miał koło 140KM i wystarczy
-
- Mały gagatek
Ładna maszynka:D by nie te felgi to bym powiedział ze masz taką samą IV jak ja:D hhe
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 10:29 przez Golf_130tdi, łącznie zmieniany 1 raz.
Felunek robi wrażenie, jest śliczny.
Tylne lampy- wymieniłeś na fabryczne i fajnie (ja też tak zrobiłem) ale dałem te z białymi kierunkami z tyłu. Są bardzo ładne i polecam bo wyglądają bardzo "świeżo".
Ew. fajne ma jeszcze Kolega Konradzik w swoim mk4.
Pozdrawiam
ozz
Tylne lampy- wymieniłeś na fabryczne i fajnie (ja też tak zrobiłem) ale dałem te z białymi kierunkami z tyłu. Są bardzo ładne i polecam bo wyglądają bardzo "świeżo".
Ew. fajne ma jeszcze Kolega Konradzik w swoim mk4.
Pozdrawiam
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Lampy są teraz Magic Black Helli Ale myślę o zmianie na takie czarne diodyozz pisze:Tylne lampy- wymieniłeś na fabryczne i fajnie (ja też tak zrobiłem)
... ale własnie nie wiem czy te helki co mam nie będą lepsze.
A tu jeszcze kilka fotek (by djKambel)...
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 09:20 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
Ano fakt, patrzyłem na stronę 9lolo_golf pisze:Lampy są teraz Magic Black Helli
Pozdrawiam
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;