[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
zgodzę się, dobrze by wyglądała dwururka z tdi w polercebecior pisze:Wszystko ładnie pięknie, ale ten wydech jest okropny razi w oczy...
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
Stary kupisz nowy z TDi z chromowanymi końcówkami, wstawiasz i jestem zadowolony :green_fuck: nawet Ci piwo kupie a tak poważnie to są ważniejsze sprawy które mają wiekszy priorytet, a tłumik az tak bardzo mi nie przeszkadza żebym go wymieniał... tym bardziej że jest on dedykowany do tego silnika... na razie zostanie a jak będę zmienił to na pewno na tdi z chromowanymi kranikami.becior pisze:Naprawdę ci się podoba?
Lampki takie miałem kiedyś u siebie, podobały mi się ale.... tylko jak auto było czyste i same lampy też, jak się troche przybrudziły to wyglądały lipnie, takie moje zdanie, dlatego też je zmieniłem
Wydech do wymiany, ale to wiesz no i koniecznie dałbym listwę bez zamka w klapie, bo ten zamek za bardzo odbija, jak jest gładko, to konsekwentnie
pozdr
Wydech do wymiany, ale to wiesz no i koniecznie dałbym listwę bez zamka w klapie, bo ten zamek za bardzo odbija, jak jest gładko, to konsekwentnie
pozdr
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
na klapę prawdopodobnie powróci znaczek wycieraczka zostanie zaspawana bo poprzednia właścicielka oddał auto a do jakiegoś durnia który narypał szpachli i wszystko popękało :/ i jak będę malował gril to prawdopodobnie i klapa od razu pójdzie pod młot ;]mcsym pisze:no i koniecznie dałbym listwę bez zamka w klapie, bo ten zamek za bardzo odbija, jak jest gładko, to konsekwentnie
powoli zabrałem sie za polerkę rantów jeden już wstępnie zrobiony ;]
a tu jeszcze taka mała sesja