[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
dokładnie! Wlepy tfuu...wodzisun pisze:Ja zawsze twierdziłem że wlepy i Napis Golf tu PARZĄ uffffff jak gorąćo
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Miałem okazje zobaczyć wczoraj autko na żywo na targach Świetnie sie prezentuje. (Jak wyjezdzales to podałem Twoj nick do kumpla, chyba uslyszales i pokazales czesc) Pozdro
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Faktycznie Jimo uslyszalem i rzucilo mi sie w oczy Milo bylo zagoscic na tym fajnym "zlocie". Klimat targow i hal to jest to!
Jak na spokojnie pozbieram jakies fotki wrzuce jak tam autko sie prezentowalo
Co do setupu na wyjezdzie, o ktorym wspominasz i tak juz bylo nie ciekawie bo po skreceniu przodu odrobine do gory (czego nie moge zniesc),
ale nizej niestety odzywaja mi sie strasznie przeguby mimo tego ze sa nowe :/ Cos z tym musze zrobic i pomyslec tez o podcieciu podluznicy
Jak na spokojnie pozbieram jakies fotki wrzuce jak tam autko sie prezentowalo
Co do setupu na wyjezdzie, o ktorym wspominasz i tak juz bylo nie ciekawie bo po skreceniu przodu odrobine do gory (czego nie moge zniesc),
ale nizej niestety odzywaja mi sie strasznie przeguby mimo tego ze sa nowe :/ Cos z tym musze zrobic i pomyslec tez o podcieciu podluznicy
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
sagano88, dobry jest ! dobry weekend ziomek
Też później widziałem, jak już wyjeżdżałeś z hali, kiwnąłem, ale chyba nie widziałeś (pewnie skupienie co by nic nie urwac) Bardzo mi się to auto widzi !!
Współczuję powrotu taką glebogryzarą ...
Współczuję powrotu taką glebogryzarą ...
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
dobra dobra, bez spuszczania się. Golf kosi scenę, ale trzeba trochę podziałać. Niebawem errajdy i będzie gleba bo teraz mam koze z tyłu
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Wpuscic truckmana na wloscia z browarem... ehh... Zeby nie bylo o tym poscie wyzej nic mi nie wiadomo
(DO TRUCKMANA!: Bo jutro z Toba nie pojade po fanty do nowego auta! )
Mnie tam gwint nie ziebi nie parzy! O Airraidach nie mysle bo jest wiele innych priorytetow do ograniecia!
Dziekowa KonradzikIV! Weekend wiadomo...! Nie pierwszy, nie ostatni, takze zawsze moze byc lepiej
KoJ@K, sorki za nieogar i dzieki za choc chwile pogadania. Pozniej pewnie bylo skupienie moze nie tyle zeby czegos nie urwac, a zeby komus po palcach nie przejechac.
W kazdym badz razie impreza mega udana!
Jeszcze nawet nie nadrobilem zaleglosci z netem, a tu juz jutro znow z rana wczesny wyjazd po fele, ktore tez przymierze, osobnika truckmana
(DO TRUCKMANA!: Bo jutro z Toba nie pojade po fanty do nowego auta! )
Mnie tam gwint nie ziebi nie parzy! O Airraidach nie mysle bo jest wiele innych priorytetow do ograniecia!
Dziekowa KonradzikIV! Weekend wiadomo...! Nie pierwszy, nie ostatni, takze zawsze moze byc lepiej
KoJ@K, sorki za nieogar i dzieki za choc chwile pogadania. Pozniej pewnie bylo skupienie moze nie tyle zeby czegos nie urwac, a zeby komus po palcach nie przejechac.
W kazdym badz razie impreza mega udana!
Jeszcze nawet nie nadrobilem zaleglosci z netem, a tu juz jutro znow z rana wczesny wyjazd po fele, ktore tez przymierze, osobnika truckmana
Gabloty jeszcze nie majo (chyba) , a już po felgi wyjeżdżajo.
sam mowiles zeby dzwonic to teraz pokutuj(DO TRUCKMANA!: Bo jutro z Toba nie pojade po fanty do nowego auta! )
Najs
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie