SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
szkoda autka, ale dobrze że Ty cały . Pozdrówka i trzymaj się
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Takie pytanie mi się nasunęło jak zoabczyłem zdjęcia... Wpie^%$#łeś temu gościowi?
zadrapany - ehhhzlos pisze:Fotki:
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Re: SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360
Jestem cichym obserwatorem tego tematu. Ale teraz musze zabrac glos. Jest mi Cie serdecznie zal, nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czujesz. Trzymaj sie, trzeba byc dobrej mysli, ze firma ubezpieczeniowa zaplaci godnie za Szerszenia. :-(
Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk
Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
- Łuki15
- Nowicjusz
Widzę że Złoś to spokojny i opanowany człowiek bo kierowca powinien dostać w mordę. Rozumiem jeśli nie była by to jego wina ale przez własną głupotę i nieodpowiedzialność doprowadzić do ruiny takie auto... Jakim trzeba być kur$$$$a idiotą żeby cudzym autem tak jeździć. Żal...
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Jak można być taki Pojeba*ym Debilem?
Masakra faktycznie nie za ciekawie to wygląda
Masakra faktycznie nie za ciekawie to wygląda
nie ma co pisać że ktoś jest taki czy owaki - akurat jak się jest na bani to łatwiej przychodzi decyzja do głowy: daj mu ! czy coś w tym stylu ale faktem jest że kierowca ma być trzeźwy nie tylko pod względem alkoholu ale i myślenia
sam nie raz woziłem znajomych ich furkami niektóre byłe zwykłe a niektóre grube i było tak że był ogień ale wszystko w pewniej granicy oswojenia się z autem
więc na pewno jest tu duży procent winy kierowcy że popłynął ale bez winny nie zostaje też właściciel że dał zgodę na taką czy inną jazdę - bez obrazy zlos - bo ja by właściciel jasno powiedział POWOLI to raczej byśmy nie składali kondolencji z powodu szerszenia
sam nie raz woziłem znajomych ich furkami niektóre byłe zwykłe a niektóre grube i było tak że był ogień ale wszystko w pewniej granicy oswojenia się z autem
więc na pewno jest tu duży procent winy kierowcy że popłynął ale bez winny nie zostaje też właściciel że dał zgodę na taką czy inną jazdę - bez obrazy zlos - bo ja by właściciel jasno powiedział POWOLI to raczej byśmy nie składali kondolencji z powodu szerszenia
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Przednie lewe koło uderzyło, oparło się na krawężniku a całe auto odwinęło się mocno uderzając tyłem w jakąś przeszkodę. Mocno było bo widzę, że klapa zamknięta a ścięło ją po zawiasie Oj, musiało Was tam potelepać... Znam niestety to uczucie... Milion myśli przechodzi przez głowę mimo ułamków sekund w których wszystko się dzieje. Tomek, współczuję
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2012 23:56 przez ArekK_GTI, łącznie zmieniany 1 raz.
Źle to wygląda, ale pewny jesteś Tomku, że potraktują to jako szkodę całkowitą i będzie kasacja?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
http://www.autobania.pl/kariera.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
"wysokie umiejętności poparte doświadczeniem w prowadzeniu pojazdów osobowych różnych marek (warunek konieczny weryfikowany przed zatrudnieniem)" - wymagania które trzeba spełnić żeby zostać kierowcą autobania. Nie moge tego przeżyć jakim idiotą trzeba być żeby wchodzić w zakręt z pełnym gazem, autem z taką mocą, którym się jedzie pierwszy raz, jeszcze przy takich warunkach pogodowych .
Konsekwencje tego wypadku firma napewno poniesie, no i mam nadzieje że odszkodowanie będzię dla Zlosia chociaż zadowalające.
"wysokie umiejętności poparte doświadczeniem w prowadzeniu pojazdów osobowych różnych marek (warunek konieczny weryfikowany przed zatrudnieniem)" - wymagania które trzeba spełnić żeby zostać kierowcą autobania. Nie moge tego przeżyć jakim idiotą trzeba być żeby wchodzić w zakręt z pełnym gazem, autem z taką mocą, którym się jedzie pierwszy raz, jeszcze przy takich warunkach pogodowych .
Konsekwencje tego wypadku firma napewno poniesie, no i mam nadzieje że odszkodowanie będzię dla Zlosia chociaż zadowalające.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Wspolczuje, dobrze ze Ci sie nic nie stalo.
Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego pozwoliles obcej osobie przycisnac w Twoim towarzystwie w Twoim aucie Chyba tego zalujesz teraz.
Mialem rowniez kiedys wypadek przez swoja glupote, tej lekcji nie zapomne do konca
Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego pozwoliles obcej osobie przycisnac w Twoim towarzystwie w Twoim aucie Chyba tego zalujesz teraz.
Mialem rowniez kiedys wypadek przez swoja glupote, tej lekcji nie zapomne do konca
Czerwone sa szybsze......Tak, tak, taktaktakkktakta
Corrado 1.8 20VT+
Audi UR Quattro 2.1 10VT
Audi Coupe Quattro 2.2 20VT+
Corrado 1.8 20VT+
Audi UR Quattro 2.1 10VT
Audi Coupe Quattro 2.2 20VT+
Będą oględziny a po nich dopiero wycena rzeczoznawcy po których przedstawiony zostanie właścicielowi wstępny werdykt ubezpieczalni, także jeszcze nic nie przesądzone co dalej.MatthewG pisze:Źle to wygląda, ale pewny jesteś Tomku, że potraktują to jako szkodę całkowitą i będzie kasacja?