Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Wojtek_1986
- Ma gadane
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
golf3dawid, odpuszczasz reklamacje ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- golf3dawid
- Forum Master
Re: Kącik posiadaczy MK4
Nie odpuszczam tylko nie mam takiej możliwości bo nie mam paragonu, chciałem pożyczyć ale w swojej bazie jak sprzedają to mają imie i nazwisko a mi kazali iść do sklepu gdzie kupowałem :/ Teraz jestem do tyłu ale co poradzisz Zawsze mogę zostać przy seriiRobson91 pisze:golf3dawid, odpuszczasz reklamacje ?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Kącik posiadaczy MK4
A nie myślałeś o tym wkładzie ? Może by pociągnął coś dłużej
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Ja ją otworzyłem i w środku znalazłem kawałek wolnego plastiku obudowały i wkręta dałem
Kącik posiadaczy MK4
Mały jubilejusz
Nie pamiętałem tego żółtego kabla tylko czerwone, ale po ściągnięciu plastików wszystko jasne, tylko miernik na wszelki wypadek i się zgadza
DziękiQto pisze:żółte złączelwlw pisze:Ewentualnie czy jest może na którejś tej śrubie koło przekaźników czy tam jest tylko stały plus? Chodzi mi o to, że jakbym dał oczko pod taką śrubę to bym nie musiał kaleczyć żadnego przewodu z ori instalacji.
Nie pamiętałem tego żółtego kabla tylko czerwone, ale po ściągnięciu plastików wszystko jasne, tylko miernik na wszelki wypadek i się zgadza
Kącik posiadaczy MK4
lwlw, miałem 10kkm temu
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
- golf3dawid
- Forum Master
Re: Kącik posiadaczy MK4
To trzeba by wymienić z 2 stron a pewnie mts zawoła za to z 200/sztuka. Decyzja już podjęta, sprzedaje ten i kupuje nowy.Robson91 pisze:A nie myślałeś o tym wkładzie ? Może by pociągnął coś dłużej
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Kącik posiadaczy MK4
No w sumie bo u mapeta wkłady po 160 sztuka a cały nowy przód 500
Kącik posiadaczy MK4
Czy alternator 120A to najmocniejszy jaki można zapodać do golfa 4? Mam na myśli montaż bez większej rzeźby. W passatach są nawet 140A i 150A, ale pewnie nie pasują?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
z ori tak... jak dojdę do modów pod maską to na pewno będę szukał 180A minimumlwlw pisze:Czy alternator 120A to najmocniejszy jaki można zapodać do golfa 4?
nawet 180A były w wersjach specjalnychlwlw pisze:W passatach są nawet 140A i 150A, ale pewnie nie pasują?
jak miałem w trójkątach to na kleju na gorącokaracz pisze:Jak zamontowaliście niefabryczne tweetery w trojkatach?
Kącik posiadaczy MK4
No wiem, że z ori max 120, ale ciekawe czy podejdzie któryś 150-180A.
Ja mam już 120, ale dziś zmierzyłem, że świeczki podgrzewające płyn pobierają 55A, świece żarowe przez jakieś 2,5 min po odpaleniu pewnie jakieś kolejne 60-70A, wystarczy włączyć światła, grzanie szyby i sami rozumiecie...
A właśnie - jak rozdzielić grzanie luster od grzania szyby?
Ja mam już 120, ale dziś zmierzyłem, że świeczki podgrzewające płyn pobierają 55A, świece żarowe przez jakieś 2,5 min po odpaleniu pewnie jakieś kolejne 60-70A, wystarczy włączyć światła, grzanie szyby i sami rozumiecie...
A właśnie - jak rozdzielić grzanie luster od grzania szyby?