Rozumiem, nie czuję urazy, czy żalu. Faktycznie ostatnio trochę zaszalałem z tymi pytaniami. Pytanie o wtryski padło może trochę przedwcześnie, bo po tym jak napisałem, znalazłem jakieś informacje, gdzie mam szukać przyczyny, ale liczyłem na jakąś ewentualną podpowiedź żeby sprawdzić przy okazji inne rzeczy, które problem ten mogą powodować, bo do auta mam dostęp raz na dwa tygodnie.
Niestety, prawda jest taka, a nie inna - silnik ten jest na rynku od 24 lat i nadal jest to jednostka egzotyczna, w moich stronach mało kto słyszał o tym motorze, a mechanika, który mi pomagał, musiałem prosić, bo nie chciał się później pod tym podpisać, gdyż po prostu nie zna tego silnika. Dobrze, że są fora, gdzie sporo potrzebnej wiedzy można nabyć, bo byłaby na prawdę bieda pod tym kątem. Taka jest rzeczywistość.
Dla mnie nie jest sztuką oddać to komuś obcykanemu do zrobienia i posmarować kaską, a później się szczycić, bo i takie osoby są. Sztuką jest poświęcić dziesiątki godzin i poznać auto od podszewki, taki był mój cel i do tego dążę, bo z mechaniki byłem nogą totalną, gdyż kształciłem się i kształcę w innym kierunku, a swap tego typu był jedyną sposobnością żeby liznąć nieco wiedzy, którą po prostu chciałem nabyć.
Trochę się rozpisałem, ale mam nadzieję, że nieco rozjaśniłem sytuację nie tylko swoją, ale też i innych osób, bo VR-ki, jak widać, to temat rzeka. Pozdrawiam i obiecuję więcej szukać niż prosić