dzialaj dzialaj ,bedzie kolejne dobre mk III na ten sezon w zachodniopomorskim...autko zadbane ,teraz dojdzie dobra felga...naprawde moze byc ciekawie...mam nadzieje ,ze jak tylko zalozysz felge na auto na sezon dasz oblukac na zywca jak to sie prezenciduzy_przemo pisze:rejden, Czarny to pierwszy kolor jaki przyszedł mi do głowy, jednak przez to koło optycznie zmniejsza się w nadkolu.
Aktualnie zleciłem wykonanie płaskich dekli do felg. Jeśli będą ok i odbędzie się bez większej rzeźby to bardzo możliwe że wypoleruje całe felgi.
Następnie pokryje je bezbarwnym, który przystosowany jest do aplikacji bezpośrednio na alu. Produkt jets w przystępnej cenie podajże 80-90 zł za 1L w komplecie.
Mam ten produkt na testach, jeśli będzie ok to kupię większą partię.
Szukam jeszcze list oraz sierpów z GTi i chcę je pomalować w kolor. No chyba że znajdę sierpy pasujące do list od CL-a
[mk3] GT - Duży_Przemo
Moderator: G0 Karcio
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
idgray, rejden,
Działam, działam przed chwilą wróciłem. Zdzierałem lakier z rantu środkiem chemicznym i trochę mi się w głowie kręci Przy okazji powyciągałem te śrubki ozdobne - oczywiście połowa na straty.
Do felg dorobiłem płaskie dekle.
Kolor na felgi to na 99% czarny akryl zgonie z sugestią rejden-a tak by środki wyglądały soczyście, atrapy śrubek będą złote.
Jak bozia da to do końca miesiąca zapodkładuje felgi. Zostało tylko dokupić dwie opony 195/40/16 bo wie już mam - czekam już tylko by euro jeszcze trochę spadło.
Jak już wszystko będzie gotowe i felgi znajdą się na aucie podejmę decyzję odnoście sierpów.
Trochę robota mi wolno idzie, ponieważ moje "Tajne Laboratorium" zasypał śnieg i dopiero tydzień temu się do niego przebiłem.
Działam, działam przed chwilą wróciłem. Zdzierałem lakier z rantu środkiem chemicznym i trochę mi się w głowie kręci Przy okazji powyciągałem te śrubki ozdobne - oczywiście połowa na straty.
Do felg dorobiłem płaskie dekle.
Kolor na felgi to na 99% czarny akryl zgonie z sugestią rejden-a tak by środki wyglądały soczyście, atrapy śrubek będą złote.
Jak bozia da to do końca miesiąca zapodkładuje felgi. Zostało tylko dokupić dwie opony 195/40/16 bo wie już mam - czekam już tylko by euro jeszcze trochę spadło.
Jak już wszystko będzie gotowe i felgi znajdą się na aucie podejmę decyzję odnoście sierpów.
Trochę robota mi wolno idzie, ponieważ moje "Tajne Laboratorium" zasypał śnieg i dopiero tydzień temu się do niego przebiłem.
Ostatnio zmieniony sob lut 13, 2010 18:44 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
ale idzie to się liczy a zapomniałem dodać że jestem na nie czarnym środkom zmniejszają felgę i nie wiadomo co to za koło z daleka bo nie widać środkówduzy_przemo pisze:Trochę robota mi wolno idzie
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 11:37 przez idgray, łącznie zmieniany 1 raz.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
idgray pisze:ale idzie to się liczy a zapomniałem dodać że jestem na nie czarnym środkom zmniejszają felgę i nie wiadomo co to za koło z daleka bo nie widać środkówduzy_przemo pisze:Trochę robota mi wolno idzie
To co proponujesz mistrzu
Myślałem nad pomarańczem z Porsche
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 19:51 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
golf pierwsza klasa wszystko na +
...a co do tych felg to też bym stawiał na pomarańcz (może z lamborghini?)
9
...a co do tych felg to też bym stawiał na pomarańcz (może z lamborghini?)
9
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia