Czym pomalować lub okleić plastiki we wnętrzu?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
nie wiem czy jest sens się w to bawić jak można dostać nowe elementy dosyć tanio
http://www.getem.pl/kategoria.477.wypos ... etrza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.getem.pl/kategoria.477.wypos ... etrza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zwykłe czarne elementy z nakładką popielniczki wyszło 108,28 PLN + przesyłka , tylko bez słupków bocznych bo nie mają zwykłych czarnych tylko aluminium za 126.47 PLN, także nie wiem skąd Ci wyszło 6 stów
kosz 250 bo razem z nim są te listewki czarne bo są na stałe.
Do tego 4 rączki nie wiem ile ale około 30 za jedną trzeba dać.
blenda do cup holdera klimy obd to pewnie 100
popieliczka i ten tunel do kola 250 także trochę więcej.
Licz wszystko co się niszczy a nie same dekory z deski ...
Do tego 4 rączki nie wiem ile ale około 30 za jedną trzeba dać.
blenda do cup holdera klimy obd to pewnie 100
popieliczka i ten tunel do kola 250 także trochę więcej.
Licz wszystko co się niszczy a nie same dekory z deski ...
na zdjęciu tego koszyka nie widać tych bocznych listewek, a na sprzedaż mają same srebrne listewki więc chyba to nie jeden element
Bo koszyk tamten jest pod dekory czyli carbon 2 rodzaje alu i 2 rodzaje drewna.
Czarny dekor jest razem z koszem. Czwórkę mam 4 lata więc trochę się orientuje co i jak było czy jest. W większości jest to wiedza zdobyta przy modach a nie wyczytana. Także w kwesti dekorow możesz mi zaufać.
Czarny dekor jest razem z koszem. Czwórkę mam 4 lata więc trochę się orientuje co i jak było czy jest. W większości jest to wiedza zdobyta przy modach a nie wyczytana. Także w kwesti dekorow możesz mi zaufać.
ok, dzięki, cenna uwaga.
A jeszcze jedno mnie zastanawia, te wszystkie zamienniki z allegro, GETem bądź ASO są jak seryjne pokryte gumą czy plastik ?
A jeszcze jedno mnie zastanawia, te wszystkie zamienniki z allegro, GETem bądź ASO są jak seryjne pokryte gumą czy plastik ?
To jest ori identyczne jak miałeś w golfie jak odbieralbyś z salonu także nic tylko brać ale cały komplet. Mi się znudziła czerń więc mam grafit
tak w ogóle to getem to ori części vw ale bez marży aso tylko z niższa getem ale mają jakiś przestoj obecnie
tak w ogóle to getem to ori części vw ale bez marży aso tylko z niższa getem ale mają jakiś przestoj obecnie
ok to wiem już jak zrobię, wymienię tylko panel ogrzewania, panel złącza diagnostycznego, dekoracje cupholdera i nakładkę popielniczki, bo nie chce mi się wyciągać środkowego i dolnego tunelu.
Generalnie ww elementy chyba da się zdjąć bez wyciągania całego tunelu, nie wiem jak z nakładką popielniczki.
truckman tak w ogóle to wyślij mi na PW Twoje gg
Generalnie ww elementy chyba da się zdjąć bez wyciągania całego tunelu, nie wiem jak z nakładką popielniczki.
truckman tak w ogóle to wyślij mi na PW Twoje gg
hmm a masz jakiś komunikator czy tylko jesteś dostępny na forum ? Generalnie tunel wokół popielniczki jest w bardzo dobrym stanie, aż dziwne, nakładka od popielniczki jest zjechana na maksa a w około jak igła , dziwne , dlatego nie chcę wymieniać dolnego tunelu, zresztą nie wiem gdzie taki dostanę, może się jeszcze skuszę na koszyk, ale jak kupie te elementy i zamontuje to wtedy stwierdzę czy warto kupować cały koszyk dla dwóch listewek bocznych
nie mam komunikatora. Tylko na paru forach jestem.
Jak jest ładny to nie wymieniaj.
Jak jest ładny to nie wymieniaj.
afej, przy zmianie konsoli środkowej(tzw. koszyka) będziesz musiał i tak i tak pół deski rozebrać + tunel środkowy. to kwestia kilku minut.
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.