Trzeba ranking zrobić terazMatthewG pisze:Teraz pod naszym awatarem pojawiła się nowa informacja, czas jaki spędziliśmy online

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Trzeba ranking zrobić terazMatthewG pisze:Teraz pod naszym awatarem pojawiła się nowa informacja, czas jaki spędziliśmy online
Nad Twoim postem jest to samo.arab82 pisze:cos im ni wyszlo![]()
http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Bryt ... caid=1dd07" onclick="window.open(this.href);return false;
ta malowany prawie całyMatthewG pisze:Przeprowadzana była jakaś korekta lakieru na nim? Wygląda świetnie
na słońcu stał to nie było tak najgorzej,MatthewG pisze:Przetarłeś go raczej w garażu bo wątpię żeby na tym mrozie detailer dał się dobrze wypracować
heh, ostatnio jak tam byłem to się zlecieli wszyscy jak muchy... ale już mi tu piszą że do wyjeba.nia podkładkaMatthewG pisze:A i zapomniałbym, jedyna słuszna dokładka pod rejestrację
nie jeszcze nie, ale powoli się zbieramMatthewG pisze:Założyłeś wątek tak? Już szukam Ja z Auto Specjalu jestem mega zadowolony.
KonradzikIV pisze: MatthewG napisał(a):A i zapomniałbym, jedyna słuszna dokładka pod rejestrację
heh, ostatnio jak tam byłem to się zlecieli wszyscy jak muchy... ale już mi tu piszą że do wyjeba.nia podkładka
Mordercogluszcz pisze:![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości