rozwiercaj ile sie da w 9a tez jest poprawadjtom pisze:nic nei wyłazi

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Dokładnie po rozpiłowaniu przepustnicy przyspieszenie głowy na pewno ci nie urwie poprawa jest delikatna na wyższych obrotach ale jak napisał Mateusz74 każdy koń się liczyMateusz74 pisze:Zapytałeś czy ta modyfikacja jest "mocno" odczuwalna więc napisałem. Tylko pamiętaj, jak na forum ktoś już pisał że "Każdy koń w stajni się liczy".
Jak chcesz "mocno" odczuć poprawę mocy to zainstaluj turbinę albo zmodyfikuj silnik na wzór GTO.Nawet 20 koni więcej głowy Tobie nie urwie.
heh wiem o tym że każdy koń się liczyAD6 pisze:Dokładnie po rozpiłowaniu przepustnicy przyspieszenie głowy na pewno ci nie urwie poprawa jest delikatna na wyższych obrotach ale jak napisał Mateusz74 każdy koń się liczyMateusz74 pisze:Zapytałeś czy ta modyfikacja jest "mocno" odczuwalna więc napisałem. Tylko pamiętaj, jak na forum ktoś już pisał że "Każdy koń w stajni się liczy".
Jak chcesz "mocno" odczuć poprawę mocy to zainstaluj turbinę albo zmodyfikuj silnik na wzór GTO.Nawet 20 koni więcej głowy Tobie nie urwie.
tylko uważaj na panewki i korbyjawor87 pisze:lubię pokręcić wyżej swojego golfika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości