Napisów nie będzie. Rury są i będą w czarnym macie. Na 1 stronie aktualizacja już jest. Eliminator2 czeka na półce na montaż. Jestem ciekaw wyniku bo nikt chyba takiej hybrydy na bazie gtrs'a jeszcze chyba nie robił. A na pewno nie w PL. Na pewno będzie później wstawał, bo wirniki są większe - ale jak już wstanie to myślę że będzie robił robotę. Wszystko okaże się w "praniu"interno pisze:kyfy, jakiś czas tu nie zagladałem z powodu braku czasu - wiesz czego szukałemWidze że dalej idziesz do przodu i nawet "chwilowe" niepowodzenia nie zraziły Cię do kolejnych prac. Do tego widzialem ze w na pierwszej stronie pojawiły sie nowe zdjęcia-zmieniłeś kolor orurowania IC znów na chrom czy jeszcze bez aktualizacji jest?? Taki pomysł mam - skoro tak wyrażnie widac u Ciebie IC to pryśnij na niego jakiś napis - np. "KYFY". Coś podobnego widziałem w firmie z USA - AMS :
Choć moze uznasz że to troche wiocha.
Wiesz ze kibicuje Tobie w realizacji projektu. Jeszcze raz wielkie dzieki za wszystkie udzielane mi info do mojej 1.8T. pOOOOzdroVWki
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)