wiem o tym, zatankowałem full więc niedługo wyjdzie szydło z workaodzim pisze:to tylko komputer

a srednia z 1250 to pewnie z niemieckiej autostrady masz jeszcze
odzim proszę cię, posądzasz mnie starego usera o takie numery

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wiem o tym, zatankowałem full więc niedługo wyjdzie szydło z workaodzim pisze:to tylko komputer
a srednia z 1250 to pewnie z niemieckiej autostrady masz jeszcze
jak czyta sie ten wątek to o wszystko wszystkich mozna juz podejrzewac hehehedoggie pisze:odzim proszę cię, posądzasz mnie starego usera o takie numery
moje polo 1.4 mpi w miescie pali do 8 litrow w trasie 5 l srednio 6,5 pb wiec nie widze sensu do jazdy w miescie kupowac diesla ktory ma turbo i inne rzeczy ktore moga sie popsuć a tym bardziej przerabiac go na kuchenke gazowąslaww pisze:Moj dizel sie szybka nagrzewa.Potrzreba jakies 5km do 90s.Fakt ze komp pokazuje na poczatku spore spalanie.Pracuje w ASO dziennie prowadze kilka aut.Nawet te nowe male w bezynie 1,4 70km pala 9pb.Moje asz w miescie 8pali przy 174km na trasie z niemiec 4,8.
Nowe silniki w bezynie mala pala fsi.Ostatnio mialem z pracy 508 puga to na kompie bylo 8,2pb 156km.
odzim pisze:moje polo 1.4 mpi w miescie pali do 8 litrow w trasie 5 l srednio 6,5 pb wiec nie widze sensu do jazdy w miescie kupowac diesla ktory ma turbo i inne rzeczy ktore moga sie popsuć a tym bardziej przerabiac go na kuchenke gazowąslaww pisze:Moj dizel sie szybka nagrzewa.Potrzreba jakies 5km do 90s.Fakt ze komp pokazuje na poczatku spore spalanie.Pracuje w ASO dziennie prowadze kilka aut.Nawet te nowe male w bezynie 1,4 70km pala 9pb.Moje asz w miescie 8pali przy 174km na trasie z niemiec 4,8.
Nowe silniki w bezynie mala pala fsi.Ostatnio mialem z pracy 508 puga to na kompie bylo 8,2pb 156km.
zgadzam sie w 100%Tofik90 pisze:Mocne polo np. GTi w benzynie spali dużo wiecej od np. 130 konnego TDi.
Realnie 5,5 litra do tego jakieś odchylenia będą (opony, pogoda) Ja obserwowałem na autostradzie. FISa nie mam, ale to bez znaczenia, bo FIS każdy co innego pokazuje.kuba491 pisze:A ile Średnio spali GOLF IV 1.9TDI 98r 90KM AHL przy prędkości 140km/h według komputera i rzeczywiście? Jeśli mógłby ktoś się wypowiedzieć to bardzo dziekuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości