PORÓWNYWARKA CEN UBEZPIECZEŃ - czyli za ile ubezpiecze auto?
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
podbij na PM, rankomatu nie polecam, często 100zł drożej u nich niż jak sam u siebie policze
-
- Mały gagatek
- Auto: VW Jetta A2
- Silnik: RP
Re: PORÓWNYWARKA CEN UBEZPIECZEŃ - czyli za ile ubezpiecze a
spróbuj jeszcze na mfind, nataniejuagenta i ubeaMatifcb pisze:rankomat wpisalem i najnizej 880 zlotych znowy kurde...
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Do 30lat polecam youcandrive, poza tym najlepiej liczyc na stronach ubezpieczyciela.
youcandrive nie jest wcale takie tanie, oraz co do drugiego to równie dobrze byś się zdziwił
do 30 roku zycia YCD zawsze mi dawalo najnizsza stawke.. no ale niestety 31 lat juz mam i czeka mnie x2 OC jak narazie ;/
Bayern ist Meister
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Bazuje na własnych doświadczeniach, na ten sezon miałem najlepszą ofertę w AXA na Golfa, dodatkowo dostałem zniżkę w AXA na drugie auto i zamiast 700 zapłaciłem tylko 400. Trzecie auto ubezpieczam od kilku lat w Liberty i zawsze dają najlepszą cenę na rynku, więc przedłużam.
odezwijcie sięna priv jak komuś sie kończy, kilku z forum już zadowolonych. teraz przy cenach OC często ekonomiczniej zmienić towarzystwo niż robić u nich kontynuacje.
ja już cie męczyłem i tez napisałem ze zapukam bliżej końca
Bayern ist Meister
-
- Mały gagatek
- Auto: VW Jetta A2
- Silnik: RP
Auto musi być wyprodukowane do 11 marca 1992 roku.magiz19 pisze:Poczytaj o PZM jak nie miałeś stłuczki z Twojej winy przez ostatni rok.
http://pzm.pl/karta/
niestety golf 4 z 99 roku
Bayern ist Meister
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A jeszcze mam takie zapytanie. Czy mogę wypowiedzieć umowę przed jej końcem i zawrzeć u innego ubezpieczyciela a kasa (z niewykorzystanego okresu) z poprzedniej polisy zostanie zwrócona?
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dobre pytanie - sam jestem ciekaw, czy istnieje taka możliwość (oczywiście poza przypadkiem, gdy nabywamy auto)Klaudek pisze:A jeszcze mam takie zapytanie. Czy mogę wypowiedzieć umowę przed jej końcem i zawrzeć u innego ubezpieczyciela a kasa (z niewykorzystanego okresu) z poprzedniej polisy zostanie zwrócona?
polisa OC jest na cały rok, i jeżeli zawarłeś ją na siebie w zeszłym roku (nie było przejścia praw właności) to nie możesz zrobić tak jak napisałeś, jedynie co to można właśnie wypowiedzieć z art. 28 na koniec okresu i wykupić w innym TU jeżeli jest taniej.
co do tego co napisał herbu to jeżeli ktoś kupuje auto i wypowiada polise OC zbywcy to zbywca otrzymuje zwrot za niewykorzystany okres (jeżeli okres ten był opłacony)
co do tego co napisał herbu to jeżeli ktoś kupuje auto i wypowiada polise OC zbywcy to zbywca otrzymuje zwrot za niewykorzystany okres (jeżeli okres ten był opłacony)