Jakie zabezpieczenie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ja 3 tygodnie temu zagazowalem swojego gaznikowca i kosztowala mnie 1.350, teraz tam taka kosztuje 1.400 (ceny w hurtowniach rosna) a montowalem w Piasecznie w ADGAZ, z instalacji jestem zadowolony i polecam ten zaklad, sam namiary wzialem z tego forumelCiapek pisze:Oki, właśnie o to mi chodziło. Dzieki za info.
Widze Goofi, że jestes z wa-wy. Możesz mi powiedzieć ile będzie tam kosztowała instalacja gazowa i ewentualnie czy mógłbyś kogoś polecić do jej montażu?
- elCiapek
- Nowicjusz
- Kontakt:
A co sądzicie na temat blokad?
Kupiłem niedawno blokade kierownicy (taka żółta co nachodzi na deske, bardzo popularna). Jakie jest wasze zdanie na temat skuteczności jej i tym podobnych?
A jak przedstawia się skuteczność zabezpieczenia przy użyciu blokady skrzyni biegów?
Kupiłem niedawno blokade kierownicy (taka żółta co nachodzi na deske, bardzo popularna). Jakie jest wasze zdanie na temat skuteczności jej i tym podobnych?
A jak przedstawia się skuteczność zabezpieczenia przy użyciu blokady skrzyni biegów?
każde auto może Ci służyć do końca życia,
... wystarczy bardzo szybko jechać
... wystarczy bardzo szybko jechać
porządni złodzieje wiedża dużo wiećej, al e gówniarze po poczytaniu takiej lektury nawet dla kawału pójdą sprawdzić czy im się uda - dlatego się denerwuje jak ktos opisuje - sam mógłbym dać opisy jak otworzyć i uruchomić tylko po co? Tak samo jak mógłbym dać opis jak zrobić żeby komuś życie utrudnić tylko wtedy inny po przeczytaniu będzie dumał jak coś nie bedzie chciało auto zagadać - tak to niech się męczy - ukradli mi golfa 2 - do 4 sie włamali i tyle (auto nadal posiadam) a co ja tam porobiłem żeby im utrudnić życie to już nie powiemgzola pisze:skoro ja wiem o takich żeczach to złodzieje napewno też to wiedzą
[ Dodano: Wto Cze 10, 2008 10:28 pm ]
a moja rada - AC + poza tym które masz zgłoszone w ubezpieczeniu - dodatkowe + np jakiś ukryty włącznik własny lub "utrudniacz"
Ostatnio zmieniony wt cze 10, 2008 22:26 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.